Merakla beklediğim, Galatasarayın 3-1 kazanacağını düşündüğüm maçtır.Fakat Galatasaray geçen haftaki Trabzon maçındaki gibi oynarsa fark yer.Bu maçtan sonraki gün LAT sınavının olması öğrenciler için dezavantajdır.Bakalım neler olacak.
Sizin tahminleriniz nelerdir?
berabere,hatta 1-1,ama gs nin kazanmasını da istiyorum bi yandan...
"Cogito, érgo sum"
Erhan Hoca'dan sınavı öğleden sonrasına aldırmasını Rica ediyorum.Maluum Galibiyet sevinci veya üzüntüsü her türlü yorgun olcaz ve geç yatarız:D
Galatasaray'ın kazanacağını hatta farklı kazanacağını beklediğim umit ettiğim derbi.
All I know is that I know nothing.
Dünkü BJK-Es Es maçından sonra derin bir nefes alıp bugünkü Aslan ve Kanarya'nın kapışmasını gönül rahatlığıyla izleyebilceğim bir maç olacak. İyi olan kazansın derim ama gönlüm berabere kalmalarından yana
+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!
iddaa oynanması gerektiğini düşündüğüm maç yatırdığınız paranın 2 katını alıcaksınız nasıl olsa
, galasarayın 3-0 yenmesini beklediğim ve umduğum maç.
mert@n
4-0 kazanırız biz bu maçı
Bence temkinli olalım arkadaşlar... Hatırlayın Uefa şampiyonu olduğumuz yıl evimizdeki maçı, adamlar ceza sahamıza girmeden johnson'un 80lerde attığı golle (hem de bizim baraja çarpıp girmişti) bizi mağlup etmişlerdi. O zaman da fark atarız diye düşünüyorduk... O yüzden 1-0 olsun bizim olsun diyorum... Fazlası olursa tabi ki itirazım olmaz..
Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır...
Model der ki:
GS'nin kazanma sansi %54
FB'nin kazanma sansi %23
Beraberlik de %23
yeeep!
şu an itibariyle fb nin 1-0 kazandığı maçtır:@
GS'nin kazanma sansi %54
FB'nin kazanma sansi %23
Beraberlik de %23
Model yanılır

Fenerbahçe 1-0 Kazanırrrrr
hayal kırıklığı sinirli olma hali
ühühühüüh ağlamak istiyorum
"Cogito, érgo sum"
Çok kötü bir derbidir, derbi bile değil kanımca..beraberlikti bu maçın hakkı, ama olsun bu da fena değil..saldır cim bom okey lets go puhahahah
:)
face te kutladım buradan da kutlayayım...
bir gs li olarak tebrik ederim fenerliler...
"Cogito, érgo sum"
Volkiden inciler
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3557319&id=610727178&ref=nf
Volkan bir zamanlar Lincoln'u kovaladığı gibi Baros'u da kovalıcak zannettim bir ara... ama yukardaki gibi ukalalık yapmasına da gerek yoktu.
güzel bir maçtı.
güzel bir maçtı.
güzel?? berbat bir maçtı çok sıkıldım hatta
güzel bir maçtı.
güzel?? berbat bir maçtı çok sıkıldım hatta
Zevk alma sıkılma bir yana volkanın karakterini ve kültürünü ortaya koyan bir maçtır. Hayır bu her iki camiaya da yapılan bir terbiyesizliktir. Yakıştıramadım. Sonuçta bu yaptığı terbiyesizliği her iki takımın da taraftarları gördü. Bilmiyorum bunu hangi akla hizmet yaptı. Her zaman söylediğim gibi futbolcu da biraz da ahlak olacak. Biraz da terbiye. Ne diyeyim fenerbahçe yi kutlarım.
Mevlana beni görse, sen gelme derdi...
volkanın yaptığı hareketi dier takım yapsaydı eminim böyle konuşmazdın..
takımımı tebrik edrimm... FENERBAHÇEMMMM.. ne iyi etmişim de FENERBAHÇE li doğmuşum
ederim arkadaş biz sizi alkışlıyorsak stada girerken sizde saygılı olucaksınız...
Cureshot
takımımı tebrik edrimm... FENERBAHÇEMMMM.. ne iyi etmişim de FENERBAHÇE li doğmuşum
Emin ol böyle konuşurdum nilüfer. Bana göre yapılan hareket terbiyesizliktir. Bunun gs ile fener ile ilgisi yok. Tabi bu hareketi sen beğendiysen senin için sorun yoksa sen alkışlıyabilirsin. Ben tasvip etmiyorum. Sen pascalın yaptığı o malum hareketi de tasvip ettin mi ki bunu da ediyorsun bunu da merak ettim. Takımını tebrik etmen konusunda ben de tebrik ettim dikkatini çektiyse. Bunun galibiyetle alakası yok. Bir futbolcunun o hareketi yapması terbiyesizlikti mevzu bu. Ben fenere yendi diye kızmam. Galatasaraya kızarım yenildi diye. Dedim ya sen fenerli olmak ile gurur duyabilirsin ancak bu o hareketi tasvip etmeni gerektirmez. He edebilirsin o ayrı. Benim ahlak anlayışıma uymuyor arkadaşım bu kadar da net. Bunun gs lı ya da fenerli olmakla da alakası yok. Kaç tane fenerli arkadaşım var volkana kızıp terbiyesizlik yaptığını söylüyen. Ancak görüyorum ki tasvip edip onaylıyan da çok demek ki kişilerin ahlak anlayışıyla alakalı.
volkan ne yapmış yaw?
"Cogito, érgo sum"
http://img706.imageshack.us/img706/3124/volakn.jpg
Her ne kadar tasvip etmesem de merak eden arkadaşlar için koyuyorum. Ne yaptı soruna verilecek tek cevabım terbiyesizlik.
bu adam bu hareketi kendi iradesiyle mi yaptı yahu çok ayıp eğer öle ise...
"Cogito, érgo sum"
İşte zaten benim kızma sebebim de bu hazel. Kendi iradesiyle yaptı. Ve o yaşta, milli takımın kalecisi olan, fenerbahçe gibi bir kulüpte futbolculuk yapan birisine yakışmadığını düşünüyorum. Tasvip etmiyorum.
tamam da arkadaşım neden kızdın ki şimdi bana yahu?? dur biraz sakin ol.. volkan komik olmak istemiş herhalde.. ama ben sana volkanın hareketini beğendim gibi bişe demedim.. bizim insanımızda şu vardır.. kendi tuttuğu takımın oyuncusu bi hareket yapar harika olur süper olur ama aynı hareketi karşı takım yapınca ayıp olur terbiyesizlik olur.. sende öyle bişeyler söyleyince bende kendi düşüncemi söyledim.. afedersin yanılmış olabilrm.. ama bana kızman gerekmezdi.. bide pascalın yaptığı hareketle volkanın yaptığı hareket çok farklı.. terbiyesizlikse konu olan, daha bir sürü hareket vardır eminim..
böyle hareketler hakikatten insanı futboldan soğutuyo... hiç yakışmamış...
"Cogito, érgo sum"
Yok nilüfer kesinlikle kızmadım.
Bu hep oluyor. Gerçek hayatta tanımadığın için beni böyle düşünüyorsun yoksa kesinlikle kızmam. En sert konularda bile bir makara konusu çıkartırım
Evet harekete bozuldum ancak sana kızmadım. Tabi biz de bir hareketi ya da olayı kendine göre yontmak yorumlamak var ancak bunu herkes yapmıyor ancak sana katılmamak elde değil. Yani sana karşı bir kırgınlık ya da kızgınlık yok. Sen bir de ekşide yazdığım yorumu görsen
Pascalın hareketiyle kıyaslama kısmına gelince bana göre ikisi de terbiyesizliktir. Benzerliği buradan kurdum. Terbiyesizlikle alakalı her takımın futbolcusunun bir sürü hareketi vardır Ancak onlarda tasvip edilmemeli.
Şaka bir yana kesinlikle kızmış değilim. Ve çok ekstrem durum olmazsa sinirli biri de değilim. Hele fenerli kız arkadaşlarımla çok güzel muhabbetler de yaparız. Fırsat olursa birgün forumca toplanıp okulda yapalım da. Ancak bu aralar jasonun ödevi midtermler falan var. Başka zamanlara.
Tekrar ediyorum sana kızmadım. Cidden kızmadım. Kızdığımı düşünürsen kızarım.
Not : Kızmadımmmmmm
tamam kızmadın
ama birden öyle patlayınca kızdın zannettim yani.. okulda toplanmaya gelince neden olmasın.. böylece en azından yüzyüze bana kızdın mı kızmadın mı daha kolay anlaşılır
şaka bi yana gerçekten bunu yapmalıyız galiba..
Yok yok kızmadım
Gerçekten toplanma iyi olacak. En azından yüzyüze birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Ancak bilmiyorum şu anda çoğu arkadaşın sınavı var ve hazırlıkların pazartesi bitecekmiş bizim ne zaman bitecek tahmin dahi edemiyorum
( Gerçekten bir buluşma olsun. Artık site yöneticilerine bağlı bu. Bu arada yarın saat 1 de kütüphanede okul radyosu için toplanmayı düşünüyoruz. Gelirsen en azından bir ön toplanma gibi olur.
yarın ne yazık ki gelemicem okula.. başka zmana kaldı
illaki uygun bi zaman buluruz üyeleri toplamak için 
Tabii ki üyeler için en uygun zaman olması daha önemli. Yarın buluşup radyo hakkında konuşucağız. Ancak daha sonraki bir buluşmaya da yok demem. En azından forumca bir şeyler yapmış oluruz.
Maç keyifli geçti.Heyecanı üst seviyedeydi.Fnerbahçeyi tebrik etmek lazım.Golü buldular ve skoru korudular.
Volkanın hareketine gelince ukalalıktan başka birşey değil.Gereksiz bir hareketti.Kendine yakışanı yaptı.Boynuzları göğe ermiştir heralde...
Hedef ak yüzü görmek aynada. . .
Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.
ben volkanın yaptıgı hareketin bu kadar da abartılacak kadar büyük bir hareket olduğunu düşünmüyorum. ne olmuş yani topu orasıyla tuttuysa? bu ülkede önümüzde daha ne terbiyesizce olaylar oldu. noumanın tombalası, hagi'nin hakemlere tükürmesi,vs,vs.. bunları görmüş insanların volkan'ın bu küçük eğlencesine bu kadar hakaret etmesine anlam veremiyorum.
P.S.: Kesinlikle fenerli değilim, Volkan'ı da normalde hiç sevmem.
geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..
P.S.: Kesinlikle fenerli değilim, Volkan'ı da normalde hiç sevmem.
Ya yasin zaten onları da tasvip etmiyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. Ki noumanın yaptığı harekette büyük terbiyesizlik Haginin tükürmesi de. Daha neler var neler. Ancak biz futbolda futbol seyretmek istemeliyiz ve bu karakterde futbolcular ve bu hareketler oldukça zor diye düşünüyorum.
anlatmak istediğim önümüzde böyle örnekler varken volkan'ın yaptığı öyle aman aman abartılacak kadar büyük bi hareket değildi idi.
geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=110602812291290&ref=nf
ya arkadaşlar çok hoşuma gitti paylaşayım dedim bu muhabbetin üstüne:)
if you want an advice, death is enough...