Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

İspanyolca seçmeli ders

13 posts / 0 new
Son gönderi
mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:
İspanyolca seçmeli ders

Arkadaşlar ben bu sene açılması durumunda İspanyolca almayı düşünüyorum. Geçenlerde akademik takvimde de gördüm ama sonra bulamadım. Benim bildiğim 9 kişi falan var ama başka ilgilenen arkadaşlar var mı?

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Ben geçen dönem Rusca 101 aldığım için bu dönem de 102 si almayı düşünüyordum. Ancak ilk açıklanan listede Rus 102 yoktu. 1 ve 3 vardı. Sonra İspanyolca açılacağını duyunca bir de onu tadarız dedim ama üniversite idaresi ile konuşup Rus 102'yi açtırdık. Ama rusça bittikten sonra 101 ve 102 sini almayı düşünüyorum. Adias Amigos Smile

Ali Altuntaş
Ali Altuntaş kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Gökhan işi sağlama alıyorsun bakıyorum, İng. yetmez bide İspanyolca çakayım arada :)Valla gerçekten bende senin gibi düşünüyorum İng. tam olarak hallettikten sonra 2. bir dil çok ama ok mantıklı.

Mavi
Mavi kullanıcısının resmi
Gönderiler:

gökhan ispanyolca çak arada.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Rusça 101 açılmayacağı için alamayan arkadaşlar olacaktır ve doğal olarak ispanyolcaya geçecekler..bir saat önce Shervin'le birlikteydim, sanırım da İspanyolca alacak, aklında olsun Gkhancım ..

YK.

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

valla o kadar istedik açtılar sağolsunlar..cuma günümün gitmesine neden olsa da.. ilk dersim 8.40 ispanyolca 15.40

Mavi
Mavi kullanıcısının resmi
Gönderiler:

dersi kim veriyor? sisde faik gür gözüküyor. aynı hoca almancayı da veriyor. tarih dersi de veriyor bi kaç dersi daha var. übermensch mi var karşımızda?

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Mavi yazmış:
dersi kim veriyor? sisde faik gür gözüküyor. aynı hoca almancayı da veriyor. tarih dersi de veriyor bi kaç dersi daha var. übermensch mi var karşımızda?

Eğer Faik hoca bu dersi veriyorsa, herkese şiddetle tavsiye ederim. Benim programımda yer almayacak olsa bile fırsat buldukça izniyle derslere gircem Smile

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

inanılmaz zevkli bir ders olacağından eminim..faik hocayı ispanyolca konuşurken düşünemiyorum Laughing out loud

YK.

kubrick
kubrick kullanıcısının resmi
Gönderiler:

music dersini de Faik Hoca vericekmiş.
10 parmakta 10 marifet, bravo Smile

Lhunardaien
Lhunardaien kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ya 9 kişi dediniz de ben almak istiodm bana yer yok dediler derste.

EE
EE kullanıcısının resmi
Gönderiler:

kubrick yazmış:
music dersini de Faik Hoca vericekmiş.
10 parmakta 10 marifet, bravo Smile

Faik Hoca'yi alan disi secmeli derslerin koordinatoru olarak atadim. Dersi acinca listede otomatik olarak Faik Hoca'nin adi gorunuyor. Faikl Hoca bu derslerin hicbirini vermiyor. Almanca, Ispanyolca, muzik, dans, hepsi part-time ogretim gorevlileri tarafindan veriliyor. (Az once muzik dersine goz attim. Ayhan Sicimoglu ogrencileri mest etmisti.)

EE
EE kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Lhunardaien yazmış:
ya 9 kişi dediniz de ben almak istiodm bana yer yok dediler derste.

Tekrar denedin mi? Lisan derslerinde kontenjani biraz artirdik.