Arkadaşlar ben bu sene açılması durumunda İspanyolca almayı düşünüyorum. Geçenlerde akademik takvimde de gördüm ama sonra bulamadım. Benim bildiğim 9 kişi falan var ama başka ilgilenen arkadaşlar var mı?
Manşet
İspanyolca seçmeli ders
Gökhan işi sağlama alıyorsun bakıyorum, İng. yetmez bide İspanyolca çakayım arada :)Valla gerçekten bende senin gibi düşünüyorum İng. tam olarak hallettikten sonra 2. bir dil çok ama ok mantıklı.
gökhan ispanyolca çak arada.
Rusça 101 açılmayacağı için alamayan arkadaşlar olacaktır ve doğal olarak ispanyolcaya geçecekler..bir saat önce Shervin'le birlikteydim, sanırım da İspanyolca alacak, aklında olsun Gkhancım ..
valla o kadar istedik açtılar sağolsunlar..cuma günümün gitmesine neden olsa da.. ilk dersim 8.40 ispanyolca 15.40
dersi kim veriyor? sisde faik gür gözüküyor. aynı hoca almancayı da veriyor. tarih dersi de veriyor bi kaç dersi daha var. übermensch mi var karşımızda?
Eğer Faik hoca bu dersi veriyorsa, herkese şiddetle tavsiye ederim. Benim programımda yer almayacak olsa bile fırsat buldukça izniyle derslere gircem 
inanılmaz zevkli bir ders olacağından eminim..faik hocayı ispanyolca konuşurken düşünemiyorum 
music dersini de Faik Hoca vericekmiş.
10 parmakta 10 marifet, bravo 
ya 9 kişi dediniz de ben almak istiodm bana yer yok dediler derste.
10 parmakta 10 marifet, bravo

Faik Hoca'yi alan disi secmeli derslerin koordinatoru olarak atadim. Dersi acinca listede otomatik olarak Faik Hoca'nin adi gorunuyor. Faikl Hoca bu derslerin hicbirini vermiyor. Almanca, Ispanyolca, muzik, dans, hepsi part-time ogretim gorevlileri tarafindan veriliyor. (Az once muzik dersine goz attim. Ayhan Sicimoglu ogrencileri mest etmisti.)
Tekrar denedin mi? Lisan derslerinde kontenjani biraz artirdik.

Ben geçen dönem Rusca 101 aldığım için bu dönem de 102 si almayı düşünüyordum. Ancak ilk açıklanan listede Rus 102 yoktu. 1 ve 3 vardı. Sonra İspanyolca açılacağını duyunca bir de onu tadarız dedim ama üniversite idaresi ile konuşup Rus 102'yi açtırdık. Ama rusça bittikten sonra 101 ve 102 sini almayı düşünüyorum. Adias Amigos