İkinci dönem açılacak dersler belli oldu ve tüm lisans öğrencileri yavaş yavaş ders programı yapmaya başladılar...
Ancak gözüme çarpan bir kaç gariplik var.
1- Finans dersi 3 section ve dersi 2 farklı hoca verecek. Hocalarımızın ikisini de tanımıyorum. Ders anlatma tarzları nedir, puanlama şekilleri nasıldır vs vs. Ben, okulumuzun henüz çok kalabalık değilken aynı ders için iki farklı hoca olmasını şahsen doğru bulmuyorum... Aynı sayıda öğrencinin alacak olduğu MATH202 dersi tek section ve tek hoca iken, bu dersin neden bu şekilde olduğunu anlamadım...
2- Dersler 8.40 da başlayacak ilk dönem ki gibi ancak bazı seçmeli derslerin 9.40 ta başlıyor olması, aynı gün 8.40 da başlayan ders olduğu için o dersleri almamızı imkansız kılıyor. Yani sabah derslerine baktığımız zaman neredeyse tamamı ya 8.40 ya da 10.40 ta başlıyor ancak bahsettiğim derslerin 9.40 başlamasına hiç anlam veremedim...
3- Okulumuzda derslik sayısı az, üniversite yönetimini anlıyorum ancak akşam 17.40 ta başlayacak derslerde ki verimliliği şimdiden çok merak ediyorum...
Düşüncelerimde atlamış olduğum veya gözümden kaçırdığım ayrıntılar olabilir ancak okul yönetimimizden bu konularda bizlere yardımcı olmasını rica ediyorum. Belki 3. madde ile ilgili derslik sayısı sebebiyle bir şey yapılamayabilir ancak ilk iki madde için lütfen bir şeyler yapılsın...

Master sonuna kadar katılıyorum. özellikle 3. madde için dersin o anki verimliliğini bi kenara bırak dersten sonra evine giden öğrenci için sonraki çalışmaları ne kadar verimli olur oda ayrı bi soru.