Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

BUS 101 Mid-Term

8 posts / 0 new
Son gönderi
demfaruk
demfaruk kullanıcısının resmi
Gönderiler:
BUS 101 Mid-Term

BUS 101 i vermiş arkadaşlar acaba bizimle geçen seneki mid-termlerini paylaşabilirler mi? Biz 101 alan kişiler için çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

karatekamil
karatekamil kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Yusuf paylaşmıştı geçenlerde ama... Şimdi bulamadım. Yusuf tekrar paylaşmanı bekliyoruz... Bu arada, sadece sınavı değil, tecrüblerini de paylaşırsan çok iyi olur.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

zaten midterm geçti arkadaşlar..ben paylaşmıştım onu burada, zaten arkadaşlar indirmişlerdi buradan..tek midterm değilmiydi zaten, napıcaksınız midtermü daha Smile

YK.

demfaruk
Gönderiler:

BUS 101 midtermi 20 kasımda. ayrıca o dosya indirilemiyordu Yusuf, ben yorum olarak yazmıştım. En azından ben indirememiştim.

Joseph
Gönderiler:

en kısa zamanda, micro sınavondan sonra erişebileceksiniz arkadaşlar..bundan sonra bu türlü dosyaları, ödevler, sınavlar, hatta bulabilirsem final sınavlarını da paylaşacağım burada,, tabi sizde arşiv yapmayı unutmayım,, arkadan gelicek öğrencilerin de ihtiyacları olacak bu tür şeylere..yıllar sonra, ne güzel abilerimiz bizi düşünmüşler desinler keretalar:))

YK.

demfaruk
Gönderiler:

kesinlikle yusuf, hatta ben internet ortamında dosyalıyorum tüm BUS dosyalarımı Smile econ midterminden sonra notları bekliyoruz...

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

"Bir mum, başka bir mumu aydınlatmakla ışığından birşey kaybetmez." Mevlana
paylaşalım arkadaşlar:)

Joseph
Gönderiler:

bu laftan sonra söyleyecek söz bulamıyorum, verdiğim sözü tutcam arkadaşlar merak etmeyin,, bekleyin ve görün:)

YK.