valla sayın arkadaşlarım ben buradan sizlere düşüncemi beliirttim katılın katılyaın ama Faruk'un bile CPG den 0 aldıı bir dersin bize ne gibi bir getirisi olabilir:D:D:D:D:D
Manşet
ENG 101 gereksiz diyenler
gerçekten feci gereksiz bi ders. hele sustainablity kdr saçma ve kafaya oturmayan bir şey görülmemiştir eminim! İptal etsinler yahu! tek katlanma sebebim exchange student hakkımın olabilmesi.
ileri de exchange student olarak yurt dışına çıkmanız için bu dersten notunuzun yüksek olması gerekiyor..gereksiz diyip geçmeyin, sevmeseniz de bu dersten iyi not almaya bakın..
hamallığın diğer adı diyorum... çok fazla ödev var bu kadar çok olmasınıda midterm ve final olmamasına bağlıyorum. ama çok veriolar ödev ya çoook:S
business 101 ile aynı krediye sahip olması ilginçtir diye düşünüyorum..
aynı deği sanırım, bus 4 bu ders 6 kredi olması lazım:) ayrıca tarihte 6 
o zaman daha da şaşırtıcı dilebiliriz..
bende bu yorumu okudukan sonra ali nacinin kendine haftanın birincisi olma gibi bi hedef koyduğunu anlayabiliyorum zira ingilizce dersi bus dersi ve edebiyat dersi 4 kredidir ve diğer dersler 6 kredidir.
gereksiz diyemem ama cpg ile tehdit edilip derse zorla girmek insanın canını sıkıyor !!
yahyacım bence yanılıosun.. eng dersi 6 kredi ya
hayır alicim 4 kredidir ENG 101
Birde buradan SELI deki arkadaşlara sesleniyorum:
Arkadaşlar eşşek gibi çalışıp A alın şu trace den de ENG 101 den muaf olun. öyle büyük bir angaryadan kurtulacaksınızki...
bütün cpg leri sıfır olan bi öğrenci olarak ENG101 in amacının sadece öğrenciyi uğraştırmak oladuğunu düşünüyorum..
bende 6 die kasıyom iice ya. nese tarihe brz daha ağrılık vereym ozmn:)
ayrıca benim en çok zevk aldığım derslerden biri. çünkü konusu çok ilginç ve bu ders olamasa kesinlikle ingilizcemizi olduğu seviyede tutamayız. ancak verilen ödevler illallah dedirtiyo cidden. mesela yarın geceye yetişmesi gerek bir ödev var ve bayram günü kafamda ödev olunca grçekten ayıptır ama bayramdada ödev verilirmi diyorum:s
naci son yazdığını keşke daha önce okusaydımda ödevi zamanında yetiştirseydim yaa.. yine %15 ceza :S
kısmet kardeşim ya:S sen gel bana sor bundan sonra deadline ları:)
derslere girmemi ve derse katlanmamı sağlayan tek şey Erasmus olan pis,çirkef çevreci insanları bile çevrecilikten ve doğadan soğutan ders....
Sinir bozucu ödevleri vardır doğrudur, sunumları %40 etkilidir gıcıktır.. ama meyvesini toplicaz
dayanıyoruz bakalım kazanan sustainability olsun:D
sayın gökhan kardeşim şu kelimeyi söyleme yeter bıktım illallah geldi bee 

ENG 101 gereksiz mi?
Yapmayın Allah aşkına, en önemli ders benim gözümde.