Üye Girişi
Haftanın En İyileri
- emreışık (8)
- MaSteR (6)
- Oleg (4)
- EE (4)
- mrgkhnshn (2)
- His (1)
- coldboy (1)
- merth (1)
English 102 dersinde 2 puan için saatler harcamak
- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun
İngilizce 102 dersini alanlar task sheet i görmüşlerdir. 2 puanlık bu ödevde çeşitli kaynaklardan bilgi topluyor, thesis statement okuyor, yorumluyor ve yeniden yazıyorsunuz. Zor olmasa da zaman alan bir ödev(en azından özenerek yapmak isteyen için) Biz başarıyla hazırlık sınıfını bitirip lisans olmadık mı? Essay yazma üzerine haftalarımızı harcamadık mı? Hazırlıkta verilen eğitime güvenilmiyor mu? Derste neden hatırlatmalar yapılarak geçilmiyor da, sabır denemesi gibi olan 2 puanlık ödevlerle uğraşıyoruz. Tamam çok faydalı ama İngilizce ödevlerine ayırdığımız zamanı ekonomiye, business'a ayırma şansımız olsa eminim çok daha farklı olur.
Ödevi yarına bırakmıştım ama herhalde sıkıntı çıkartacak -Gökhan bile böyle düşünüyosa- bence konuşulması lazım. Erhan Hoca'nın mekanada yazalım bence.
benzer bi ödevi sayfalarca süren bi task sheeti 101e de koymuşlar. Hatta ödevi görüp jane e bu sadece 2 puan için mi dediğimde? hınzır bi gülümsemeyle evet diyerek geçiştirdi.
Yazalım ancak Erhan hocanın ödevler konusunda bize destek verip vermiyeceğinden emin değilim. Ama yazalım gene de denemekten zarar çıkmaz.
bitmek bilmez sustainability makaleleri okumaktan daha çok sevdim, faydalıydı da, alıştırmaları yaparken cümlelerden iki gıdım iş etiği hakkında bişeyler de kapıyodun, 2 puan olması da daha iyi 10 puanlık ödevi bir kaçırdın mı dolan dur artık.. kısacası böyle ödev versinler canımı yesinler.
ızdırap ya ızdırap...
Bitmedi gitti ya. Hayır forumdaki aktifliğime de en gel oluyor. Yoruldum artık. Hani derler ya bitse de gitsek. İşte öyle birşey.
yalnız ben ödevlerden şikayet ettiğimde, oldboy bana ödevlerden şikayet ediyorsan bu bir bahanedir demiştin. Ki geçen dönem eng 101 bunun iki katı daha yoğundu. İnsan başına gelince anlıyor demek ki.
Yok mavi ödevlerden şikayet etmene bir şey dememiştim. Benim dediğim şey kalan bir kişinin ödevleri bahane etmesiydi. Tabii ki dersler de çok ödev var. Ve bu bazen insanı ciddi derece de zorluyor. Ancak ben kendim içinde aynı şeyleri söylüyorum. Kalırsam bunun suçunu ödevlerde arıyamam. Ama başa gelen çekilir 
hakkatten acayip gereksiz bi ödevdi. çok çok çok saçmaydı. böyle ödevler verilmemeli. nasıl bir kasıştır bu?! (bkz. sinirlendm, bkz. yapmadım bıraktım)
yazılılanları gördükten sonra kaçan 2 puana yanmam kazandığım değerli zmana bakarım:)

aynı şeyin 101de de olduğunu ve gerçekten anlam veremediğimi belirtmek isterim.
Mevlana beni görse, sen gelme derdi...