Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

EURO 2012

A Milli Takım A Grubu'nda Almanya, Avusturya, Belçika, Kazakistan ve Azerbaycan'la eşleşti. bence 2.çıkarız

MaSteR
Pzr, 07/02/2010 - 16:44
MaSteR kullanıcısının resmi

Ben hiç ümitki değilim Milli Takımdan maalesef. O kadar büyük bir istikrarsızlık var ki, içler acısı maalesef. Yani sonlarda da olabiliriz liderde. Tam öyle bir grup bu bence. Umarı bu sefer olmaz bir kaza

if you want an advice, death is enough...

Mavi
Pzr, 07/02/2010 - 18:44
Mavi kullanıcısının resmi

avusturya ve belçika yine bizi zorlar, ıkına sıkına ikinci oluruz gerisi de play-off da kim geleceğine bağlı.

Joseph
Pzr, 07/02/2010 - 21:02
Joseph kullanıcısının resmi

Almanya zorlamaz mı diyosun?

YK.

coldboy
Pzr, 07/02/2010 - 21:24
coldboy kullanıcısının resmi

Almanya'yı söylemeye gerek olmadığından söylememiştir arkadaş Laughing out loud

Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır...

MERT
Pzr, 07/02/2010 - 21:26
MERT kullanıcısının resmi

ben söliyim biz almanyayı yeneriz kazakistana bile yenilebiliriz belçika yla berabere kalırız ...

Mavi
Pzr, 07/02/2010 - 23:28
Mavi kullanıcısının resmi

merte katılıyorum. büyük maç ya iyi motive oluruz yine içerdeki maçı kazanırız. dışarda yeniliriz almanlara. ama baya savaşırız. kazak ve azeri maçlarında kayıp olcağına inanmıyorum. ama belçikaya bakın son grup maçlarında bizi mahvetmişlerdi. oyun stilleri bize göre çok fiziksel kalıyor, o yüzden yine çok zorlarlar. en büyük rakibimiz onlar olcaktır bence.

Sercan
Pzr, 07/02/2010 - 23:35
Sercan kullanıcısının resmi

Genellikle son yıllarda avrupa şampiyonasına daha çok katılıyoruz, dünya kupasına göre. Mesela Mısır da öyle afrika kupasını kazanıyor ama dünya kupasına çok katılamıyor.
Rakipleri eze eze gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

zstone

kürşat
Pzr, 07/02/2010 - 23:47
kürşat kullanıcısının resmi

dünya kupası ve avrupa şampiyonasına 2.şer kez katılmış ( 2012 3 olucak:D ) milli takım taraftarı olarak olaylara gerçekçi yaklaşıyorum ve grupta (almanya 1 ) belçika türkiye 2.lik için mücadele eder ve tek avantajımız diğer takımlarla deplasmanda yapacağımız maçlarda 12.adamın desteği:)

Cureshot