House, kesinlikle zihin açıcı bir dizi, gayet de eğlenceli..
Spartacus, kana susamış arkadaşlar için birebir..
Flash Forward, sıradan dizilerden sıkılanlara..
Manşet
Hangi Dizi?
Hatta kürşat esprisini yapardı sürekli de izledikten sonra anlam kazandı hepsi 
Prison Break... Tam kabak tadı vermeye başalayacaktı ki bitirdiler, güzelde oldu. Her bölümde "yok artık be" tepkisini vereceğiniz birsürü sahne var...
Ben YAPRAK DÖKÜMÜ demek istiyorum izninizle 
Ali Rıza da felç olmuş
)) ya kardeşim ne kadar uzattılar diziyi, Oğuz'un birlikte olacağı kadın kalmadı dizide..korkuyorum o küçük kız büyüyecek de başına bişeyler gelecek..Reşat Nuri kalkıp gelse hepinizi pataklar valla..
Eger hayattan kopmak istiyorsanız Chuck arkadaslık istiyorsanız Friends yada How ı Met your mother bir muhendisin neler yapabılecegını gormek istiyorsanız Prison Break kan ve dovus ve ihtiras istiyorsanız Spartacus dedikodu ve moda istiyorsanız Gossip girl ve superman manyagı isenız Smallvill hepsi cok saglam dizilerdir.
+ 1 
Dizilerle çok işim olmaz normalde. Çok vakit de harcayamam...
Ama...
Hayatımda başından sonuna izlediğim 2 diziden biri, daha doğrusu izlediğim 2 diziden biri...
Prison Break...
Bu diziyi izledikten sonra, Türk dizilerine dizi diyemedim. Senaryo, çekim kalitesi vs...
O kadar akıllıca bir dizi yapmışlar ki... Maşallah yani. 
Diğer popüler dizilerin hiçbir bölümünü izlemedim. Ama prison break'i vaktim olsa tekrar izlerim...
eğlenmek isteyenlere önerim 'The Big Bang Theory' ve 'Two and a Half Men' olacaktır.

İzin vermiyorum arkadaşım 
kesnlkle katılıyorum! Özellikle The Big Bang Theory mükemmel ötesi bir dizi. Başrol oyuncularından biri Emmy ödülünü aldı.
bunlara ek olarak South Park, Merlin, Cold Case, CSI:New York, The Closer. Ayrıca Türk dizisi pek izlemem ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi gerçekten hoş
prison break'i tek geçerim.otobüste giderken iki arkadaşın, dizinin sonunu birbirlerine anlatması ve benimde bunu duymamla beraber bir yıldır kendi kendime protesto yapıp izlemediğim dizim.
battlestar galactica bilim kurgu meraklıları için gerçekten farklı bir dizi.

Spartacus .... Başroldeki kahramanımızın oyunculuğu gerçekten izlenmeye değer