Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

New York'ta Beş Minare...

9 posts / 0 new
Son gönderi
Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
New York'ta Beş Minare...

Türk Sinemasına yeni soluk getirecek film olacak gibi görünüyor.Görüntü olsun efekt olsun Holywood'tan farkı yok sanki.
http://www.vidivodo.com/435025/new-yorkta-5-minare

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Masun kırmızıgülün filmidir, yönetmen ve senarist olarak karşımızda gene..daha önceki filmleirnde hayal kırıklığına uğratmıştır beni, harika kadrolara rağmen filmleri beklenenin altındadır, bu filmi için fragmana dayalı yorum yapılamaz elbette ama umarım yanıltır beni, bu kadar başarısızlığına rağmen bu azmine hayranım..you ll never walk alon Mahsun! Smile

not: filmde hepimiz sevgi kelebekleriyiz, hadi sarılalım sonucu çıkarsa atıveririm kendimi Smile Halug Bilginer ve Ali Sürmeli hımm kadro fena, bütüne bakmak lazım..

Arjin
Gönderiler:

nomoreifonlys yazmış:
Masun kırmızıgülün filmidir, yönetmen ve senarist olarak karşımızda gene..daha önceki filmleirnde hayal kırıklığına uğratmıştır beni, harika kadrolara rağmen filmleri beklenenin altındadır, bu filmi için fragmana dayalı yorum yapılamaz elbette ama umarım yanıltır beni, bu kadar başarısızlığına rağmen bu azmine hayranım..you ll never walk alon Mahsun! Smile

not: filmde hepimiz sevgi kelebekleriyiz, hadi sarılalım sonucu çıkarsa atıveririm kendimi Smile Halug Bilginer ve Ali Sürmeli hımm kadro fena, bütüne bakmak lazım..

Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm filmlerini beğenmeyeni ilk defa görüyorum=)

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Filmin ismi güzel, fragmanı güzel hatta ilginç afişi bile güzel.

Uzaktan güzel görünüyor... Ama Güneşi Gördüm filminde fragmanı çok beğenmiştim, film beni hayal kırıklığına uğrattı...

Son olarak, Mahsun Kırmızıgül ilginç bir şekilde her filminde oynuyor... Smile Film onun, oynasın tabi. Smile

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Sürekli kötü adam rollerinde oynayan Ali Sürmeli'ye Samanyolu TV den dizi teklifi geldiği zaman "sonunda iyi bir adam rolunde oynayacağım" diye sevinmişti ama orada bile kötü adam olmuştu Smile
Fragmana bakılırsa bu filme bir şeyhi oynuyor, Kurtlar Vadisi Irak'taki şeyh gibi.. Ben Ali Sürmeli'nin performansını çok merak ediyorum...
Ayrıca toplumsal mesaj vermek açısında Mahsun'u çok takdir ediyorum. Zannedersem bu filmde de Müslümanların teröris olamayacağı mesajını verecek... Bekleylim görelim...

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Güneşi gördüm ve Beyaz melek hali hazırdaki kadroyla hayal kırıklığıdır,, hani sağlam topçuların vardır ama sistemin boktandır bi halt edemezsin Mahsunda öyle, almış gazı gidiyo, gitsin bakalım nereye kadar, lpg ucuz nasıl olsa Smile..Türk sinemasının geleceği açısından destekliyorum ama güzel şeyler çıksın artık.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Güneşi gördüm filmini beğenmiştim, ama toplumsal mesaj vermek adına güneydoğudan gelen herifi Galata'nın ortasında nonoş halde bağırttırması filmin büyüsünü bozmuştu. Bir filimde herkesi memnun etme çabası olarak görüyorum, umarım bunda da aynı hataya düşmez mahsun kardeş..

YK.

Arjin
Gönderiler:

Bu yeni filmde dikkatimi çeken şu; ilk defa Manathan köprüsü ve caddesi bir türk sinema filmi için Trafiğe kapatılıyor ve New York'un ortasında aksiyon filmi çekiliyor.ilginç detay...

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Arjin yazmış:
Bu yeni filmde dikkatimi çeken şu; ilk defa Manathan köprüsü ve caddesi bir türk sinema filmi için Trafiğe kapatılıyor ve New York'un ortasında aksiyon filmi çekiliyor.ilginç detay...

"Para her kapıyı açar" demek istiyorum burada Smile