Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »
SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »
Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »
Şahane bir yer diye sözlüğümüzün ilk versiyonunda yazmıştım ancak sayfa bakıma alındı sanırım. Umarım şahane bir yer olur en kısa zamanda
İsmi de güzel kendi de güzel. ;
Türkiye'nin yazarları sadece üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri ve üniversite çalışanları olan tek sözlüğü.
içerisinde ki ÖZ hecesiyle beni kalbimden vurmuş olan en kreatif sözlük ismi..
YK.
kesinlikle sana katılıorum yusufum... çok yaratıcı
Kendine ait bir kültürün oluşması için çalışmamız gereken yer.
daha fazla yazar lazım dediğim yer
if you want an advice, death is enough...
Daha fazla yazarı da ben mi bulayım, geçen seneki öğrenci birliği başkanı ne iş yapar, bu özyeğin öğrencileri neredeler dediğim yer.
please contact the new president:) şahsen ben sölüom herkese yaw:S bide fırça yiyoz.. bu arada hala başkanlık bende, pazartesi günü saat 18.00 dan sonra ESKi başkan sıfatını kabul edebilirim:)
hep ekşi sözlük yazarı olmaya çalıştım başaramadım.SÖZÜLÜK iyi ki vardır.hoş gelmiştir sefalar getirmiştir. oh be sonunda yazarım
İsmi de güzel kendi de güzel. ;
Türkiye'nin yazarları sadece üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri ve üniversite çalışanları olan tek sözlüğü.
içerisinde ki ÖZ hecesiyle beni kalbimden vurmuş olan en kreatif sözlük ismi..
YK.
kesinlikle sana katılıorum yusufum... çok yaratıcı
Kendine ait bir kültürün oluşması için çalışmamız gereken yer.
daha fazla yazar lazım dediğim yer
Daha fazla yazarı da ben mi bulayım, geçen seneki öğrenci birliği başkanı ne iş yapar, bu özyeğin öğrencileri neredeler dediğim yer.
please contact the new president:) şahsen ben sölüom herkese yaw:S bide fırça yiyoz.. bu arada hala başkanlık bende, pazartesi günü saat 18.00 dan sonra ESKi başkan sıfatını kabul edebilirim:)
hep ekşi sözlük yazarı olmaya çalıştım başaramadım.SÖZÜLÜK iyi ki vardır.hoş gelmiştir sefalar getirmiştir. oh be sonunda yazarım