Manşet
ÖZÜ Çekmeköy Kampüsü 3D Videosu
Master bende gitmek istiyorum tam tersine
15 senedir İstanbul'un en kalabalık yerinde yaşamaktan bıktım. Sessiz sakin bir ortam istiyorum (yaşlanıyor muyum ne 
umarım sessiz sakin olur olegcim 
katılıyorum Master hiç gitmek istemiyorum. yol büyük bir problem olacak benim için. arada tek bir köprü bulunmasına rağmen bazen altunizadeye bile gelişim 1 saati geçiyor. çekmeköyü düşünemiyorm..
Gerçekten , Kent üniversitesi söylemlerinden Çekmeköye sustainable campus söylemlerine dönüşmesinde vardır birşey =) , beni otobüs tutuyor ya , harbiden zor olucak =) ,ama 10 üzerinden 9 luk kampüse benziyor.
kampüs gerçekten çok güzel görünüyor, inşaatta da baya ir yol alınmış, bekle bizi çekmeköy çekeceğin var bizden
:P
Hüsnü bey in ve Erhan hocanın okul içerisinde modellenmiş dev resimleri bana stalin li rusya yı anımsattı 

Sorma Faruk, ben de onlari gorunce cok utandim. Sagolsun videocu arkadaslar koymuslar onlari. Oyle seyler olmasi mumkun degil tabii bizim kampuste. Zaten asli varken resmini kim ne yapsin..
daha kazma vurulmamış haline şahit olduğum için, kampüsün hazır olacağı günü merakla bekliyorum..ortasında dev gibi yüksek gerilim hatlarının olduğu o çorak ve kurak alan nasıl bir yere dönüşecek cidden merak ediyorum..

Ne yalan söyleyeyim ben hiç gitmek istemiyorum Çekmeköy'e falan. Beğenmediğimden değil ama şuan ki yeri bence süper. Keşke isteyen Altunizade'de devam edebilse...
if you want an advice, death is enough...