Hiç bir anlam veremediğim, aceleye getirilen olay. Halbuki forumda ne güzel isimler önerilmişti. 
Manşet
Kantinin Adı'nın Cozy Olması
bende beğenmedim.'kafe de öz' daha mantıklıydı halbuki:)
çok mu aramışlar bu ismi acaba....
içerisinde o ve z harflerinin yeterli olduğunu düşünen genious arkadaş..
kınıyorum! ayrıca hala "uyuşuk" isminde kaldım ben, gerçekten bu isimle tam bağdaşan bir kantinimiz var.
sen uyuşuk deyince artık her seferinde dikkat ediyorum, cidden uyuşturulmuş gibiler..birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar, birşeyler anlatmak istiyorlar..ben de bi onun gözüne, bi bunun gözüne, acaba ne diycek diye meraklı bakınıyorum..bir sandaviç...sen de bir çay ver ordan..biri birine emrediyo, diğeri de altta kalmıyo:))
hiç deme ya bi çorba için 20 dakka bekledim ya:S
bi tarafımla gülebileceğim enteresan ve neyin kısaltması lan bu diye içimin içini yediği terimsi isimsi bişeydir 
Böle bir ismin konulması bence bize 1 ingilizce kelime daha fazla öğretebilmek olsa gerek:D cozy yi duyunca bu ne ola deyip sözlüklere tıkladık:)
google taramasında ... mı demek istediniz ibaresi çıkmayan kelimedir.
azyiyin özyiyin bile daha iyiydi ama ah bu yabacı kelime sevdamız.
yabancı bi kelime olsa içim yanmıycak , iğrenç ötesi bi talihsizlik...
ilk önce köpek ismi sandığım sonrasında kafeteryamıza konulduğunu öğrendiğim ve üzüldüğüm isimdir. (bkz. Cozy gel bakiyim oğlum)
isimden önce, nasıl biraz daha hızlı olunur sorusu düşünülmeliydi
plüton'a ilk ayak basan ağırkan ırkının uzay mekiğinin adıdır. 
bknz: o hızla pluton'a gitmek.
Ben OzUteria demiştim daha güzel değilmii.cozy çok saçma gelior..
neden böyle yabancı isimler daha çekici düşnülüyor acaba..
tureng de arandığı zaman karşınıza "çaydanlık örtüsü" anlamı bile çıkıyor. hiç bakmamışlar sanırım seçerken bu ismi:)
az yiin öz yiin iiydi
bu cozy'i kim buldu ya ?
keşke hüsnü'nün yeri olsaydı

evcil köpek ismini hatırlatan acınası icat..
YK.