Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Geçen seneki kantin ve Cozy

17 posts / 0 new
Son gönderi
Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Geçen seneki kantin ve Cozy

Arkadaşlar geçen yıl varlığı yokluğu belli olmayan, sabahları poğaça ve arada bir iki günlük sandwich satan kantinle, bu yıla farklı yüzüyle giriş yapan Cozy'nin bir çok farkı olsa gerek...

YK.

yagmurk
yagmurk kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Birincisi: Çalışanlar birbirlerine trip atmıyor.
İkincisi: Kantine gittiğimizde ne yesek diye düşündüren değişik çeşitlerin olması, üstelik sabah akşam ayrı menüler. Geçen yılki gibi sabah poğaça simit, öğlen sabahtan kalanlar değil.

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bence çeşitlerde farklılık çok ve fiyatların normal olduğunu düşünüyorum... geçen seneki işletmenin sahibi konuşulcak bir adam bile değildi...

Joseph
Gönderiler:

bol çeşit olması çok güzel..bence en takdir edilesi yanları, hijyene önem vermeleri ve kaliteli marka kullanmaları...

YK.

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bugün öğlen yemek yedim, bizzat yerinde gördüm.

Çalışanlar güleryüzlü, hoşgörülü, muhabbeti güzel insanlar. Öğrencilerin isteklerini de göz önünde bulunduran bir yönetimi var Wink

Oleg
Oleg kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ah bir de biraz hızlı olsalar servis konusunda

mervezi
mervezi kullanıcısının resmi
Gönderiler:

katılıyorum..herşey iyi hoş da kesinlikle çok yavaşlar

Joseph
Gönderiler:

yavaşlık konusu bence zamanla aşılacaktır..bu sorun elemanların yavaşlığından öte çalışma alanlarından kaynaklanıyo.. dar bi yerde çalışıyırlar, ayrıca kasa ve mutfak çok içiçe..bence spariş vereceğimiz yeri daha gariye cekmeliler, yan, sağa doğru, nasıl olsa kullanılmayan bir alan var orada..daha rahat edeceklerini ve sistemli çalışacaklarını düşünüyorum..

YK.

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bu arada COZY yönetiminin de sitemizi takip ettiğini ve önerileri ciddiye aldıklarını bilmenizi isterim.

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

hani şair demiş ya; kocaman bi fark var.eskiyle cozy(adından nefret ediyorum) arasında da kocaman fark var.Kaliteli,çeşitli,fiyat politikaları uygun,güleryüzlü vs vs.Yavaşlık konusu var tabi.Benim bir şikayetimde otlu poçaları bitmesi.Çok seviyorum ben otlu poçayı ama kalmıyor...

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

kaşarlı açma gibisi yok. sabahları geliyosn sıcak sıcak ohhhh mis gibi ellerine sağlık

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Geçen seneki kantinle kıyaslanamaz derecede güzel. çok çeşit var bi kere. ama bazı fiyatlar biraz düşürülebilir.

UtkU
UtkU kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Gökhan'a kesinlikle katılıyorum. Bazı fiyatları biraz yüksek. Menü tarzı şeyler çıkararak onları düşürebilirler (çay+poğaça)

U.ÖNCÜ

Magnolia
Magnolia kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bence çok eğlenceli ben çok eğleniorum orda=))) yemekler zaten gecen seneye göre bin kat daha güzel=)) ama küçük sandwch yapabilirlerse super olur=))

Oleg
Oleg kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bende sabah kahvaltısı için menü çıkarılması taraftarıyım

Joseph
Gönderiler:

bence de o sandwichler değişebilir, yani enine dogru büyüyebilir en azından:)) iki elimle yetişemiyorum valla..dar olduğu için içinde ne varsa ilk ısırışta akmaya başlıyo..Smile bu arada otlu poğaça benim de favorim ama erken bitmesi kötü tabi..bence biraz daha fazla alınabilir sabahları..

YK.

mervezi
mervezi kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bir de şu portakal suyunun fiyatı var Smile