okulun ilk günlerinde kız basket takımı kurulmasını isteyen bir kaç kız gelip kurulucak diodu ee noldu hayal mi oldu tum bunlar??
bence kurulması gerekir 
i love playing basketball
))))
Manşet
Kız Basketbol Takımı
istiosanız hayal olarak kalmasın geçen sene voleybol takımını çok istedim çok dil döktüm 2. dönem başlıyoruz. 
walla çok ii olur özyeğin kız takımı 
esranın hala bir yorumda bulunmaması beni şaşırttı . .. ...
dilara kimler var acep bu voleybol olayında?
yalnz çok sevndm, heycanlandm vs 
ya çok uğraştım ve çok istiyorum takımın olmasını yani bi kaç kişi buldum evet.. ama sanırım yeterli sayıya ulaşamadım; senle de konuştuğumu hatırlıyorum
-yani 6 kişi en fazla. :S
oysakiii süpriz yapcktm kaderimmm sanırım açık verdimm şubat başı seçmeler olcak hatta aldığım duyumlara göre nisanda bi kupaya katılczz 
evet konuşmuştuk. altyapıyı hazırlamaya çalış bulabildiğin kadar insan bul ki en azından seneye bütçeniz filan belli olur deniz hocayla konuşmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
deniz hoca.. kimdir?
şu anda nsl sevndm kaderm anlatamam yani hayatmın haberini verdn bana <3 
Başlığı var.Öğrenci işlerine git Deniz hoca kimdir de seni yönlendirirler.
tamam. selin bi ses ver
hatırlıyorum adını
... deneriz iki yıla kadar ki benim tahminim 2-3 yılı bulur kız basket takımı çok kolay kurulamıyo maalesef. olmadı kaderimize küsüp, senle oynarız napalım 
Ben şahsen gönüllü antrenörlük yapmaya hazırım.duyrulur=)
kız takımı olunca anterenörler türemiş bakıyorum...
Arkadaşlar takım kurmak sorun değil ama 4-5 tane oyuncuylada kurulumaz. çünkü bunun anteremanları için saha ayarlanması, takım formaları, katılınacak turnuvalar falan derken gerçekten çok zahmetli işler var yapılması gereken. eminki ilerleyen senelerde sayının artmasıyla tüm takımlar kurulacaktır. ayrıca geçmiş senelerde lisanslı olarak spor yapmış öğrenci sayısı az ise yine takım kurmaya yanaşacaklarını pek zannetmiyorum...
esracım gerçekten çok isterim eğer basketbol takımı kurarsak
bize yardım ederler biz yine okulda soralım kim gelir die hallederiz
öğrenci birliği de yardımcı olur bnce 
..........
öğrenci birliğinin ne gibi bir yardımı olabilir gerek yok bence. 2-3 yıl sürer dedim ya o zamana doldurmamız gerek diye düşünüyorum.. bilemiyorum belki de vazgeçmeli
çünkü ben pek de umutlu deilim açıkçası, olabilme ihtimali az olduğundan belki de...
.
ya kuracağızzzzzz merak etme lider biziz:)
.
bakıcaaaz musaa..kader-kısmet bu işler 

eminim hayal olmştr.. kız voleybol takımı da kurulmak isteniyordu bi aralar (bkz. ah nerde?!..) ancak o da hayal oldu ne yazık ki..
+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!