Arkadaslar selam,
Biliyorsunuz EE'deki ogretim uyeligi yaninda bir suredir okulun IT koordinatorlugunu de yapmaktayim. Burayi oldukca aktif kullandiginizi dusunerek, sizinle IT bazli sohbetleri buradan yapalim istiyorum. Belki bunun icin yeni bir konu basligi acsak fena olmaz.
Simdi size ilk soruyu sorayim. Biliyorum ki ug.ozyegin.edu.tr adresinden bazilariniz memnun degil. Ben de size mezuniyet sonrasinda da degistirmenize gerek olmayacak bir email vermenin iyi olacagini dusunuyorum. Ancak ozyegin.edu.tr adresini veremiyoruz maalesef - sadece teknik sebeplerden. Siz google'dasiniz, akademik kadro exchange'de,ve iki ayri server'a ayni adresi vermemiz imkansiz. Bu durumda ben size bir oneriyle geleyim istedim. Gecenlerde ozu.edu.tr adresinin isim haklarini aldik. Eger isterseniz adreslerinizi isim.soyisim@ozu.edu.tr olarak set edebiliyoruz. Bu adresi mezuniyet sonrasi da kullanabileceksiniz.
Sizden ricam - sanirim bunu yapacak en iyi grup ogrenci konseyi - aranizda bir referandum yapmaniz. E-mail adresiniz ug.ozyegin.edu.tr olarak mi kalsin yoksa ozu.edu.tr'yi mi tercih edersiniz. Cogunlugun istegine gore hareket edecegiz.

)

bu da bize sıkıntı yaratacak...ozu.edu.tr uzantılı mailde de çalışanların ve hocaların kişi listesi görünmüyor dolayısıyla şu anda iki tarafta yarım yamalak çalışıyor...

hocam ben destekliyorum bunu..