Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Facebook'taki ÖzÜ ağına katılma sorunu

5 posts / 0 new
Son gönderi
LSuarez
LSuarez kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Facebook'taki ÖzÜ ağına katılma sorunu

Facebook'taki Özyeğin Üniversitesi ağına katılamıyorum. @ozu.edu.tr uzantılı mail adreslerini kabul etmiyor. @ug.ozyegin.edu.tr ve @ozyegin.edu.tr uzantılı mail adreslerini kabul ediyor yalnızca. Yani bu durumu çözmenin bir yolu yok mu sizce?
Daha önce birkaç kere durumu özetleyen ingilizce bir mail atmıştım Facebook'a ama hiç birşey değişmedi.

Herkes hangi üniversiteye gittiğimi soruyor. Bende tek tek cevap vermekten sıkıldım . Facebook'ta ismimin altında yazsın Özyeğin Üniversitesi 2015 diye Smile Havam olur Smile
Yani gerçekten facebook'ta Özyeğin Üniversitesi ağına katılmam lazım bir an önce..

Teşekkür ederim.

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bununla ilgili ben de şimdi bir e-mail attım Facebook'un gerekli sayfasına.. İnşallah düzeltirler en kısa zamanda

LSuarez
LSuarez kullanıcısının resmi
Gönderiler:

GözüLÜK yazmış:
Bununla ilgili ben de şimdi bir e-mail attım Facebook'un gerekli sayfasına.. İnşallah düzeltirler en kısa zamanda

2 aydır ben defalarca attım ama yalnızca otomatik mailler geldi yani ''sorunuzu değerlendireceğiz'' diye.

acaba diyorum, bilgi-işlem'in yapabileceği bir şey yokmudur acaba?

yinede teşekkür ederim,
Saygılar..

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

ben nasıl üye oldum o zmn:Sben ......@ozu.edu.tr liyim

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

Ziyaretçi yazmış:
ben nasıl üye oldum o zmn:Sben ......@ozu.edu.tr liyim

üye olmaktan bahsetmiyorum. ağa katılmaktan bahsediyorum.