Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Okulda Vale Hizmeti

9 posts / 0 new
Son gönderi
Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Okulda Vale Hizmeti

Biraz önce bu maili aldım okuldan.
Nasıl bir uygulamadır anlam veremedim. Bu okulda kaç kişinin hususi arabası olduğu malum, bir elin parmakları kadar. En yüksek teklifi verene bir de vale hizmeti verilecekmiş. Kardeşim burası lüks otel değil ki vale hizmeti veriyosun, tamam teşvik için Rektör makamını verirsin anladık da, arabası olmayan onca öğrenci dışarda otururken,onların gözü önünde başka bi öğrenciyi karşılayıp arabasını park eden şoför hizmeti de nedir? Böyle bir uygulamaya kesinlikle karşı çıkıyorum, hiç şık bulmuyorum..

Sevgili OzU Öğrencileri,

Kampus Otopark: Kapasite: 15, Doluluk: 7 (üniversite araçları + 2 misafir), Kalan Kapasite: 8
Kalan kapasiteyi dağıtım yöntemi: E-mail ile teklif alınacak, en yüksek aylık ücreti teklif eden 8 kişi Şubat 2011 – Haziran 2011 arasında kullanma hakkını kazanacak. Toplanan paralar BURS FONUMUZA aktarılacak.
En yüksek teklifi veren Rektör Bey’in yerine vale hizmeti (eğer o anda uygun şoför arkadaşımız var ise) ile park edecek. Diger 7 yer, en yüksek 8 teklif arasındaki en düşük ücret kullanılarak dağıtılacak. (Minimum teklif 100TL )
Kampusta park etmek isteyenlerin 27 Ocak Perşembe saat 15:00e kadar Şubat 2011 - Haziran 2011 dönemi için önerdikleri aylık ücreti (Tamer.Yilmaz@ozyegin.edu.tr ) adresine e-mail ile yollamalarını rica ediyoruz.

YK.

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

çok saçma!

Ziyaretçi

Bende ilk gordugumde bu maili aynı tepkiyi vermiştim cidden abartı bir şey bu ve hiç gereği yok

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

O sırada uygun şoför arkadaş bulunabileceğinden ben pek emin değilim zaten...

Ayrıca böyle bir uygulama olursa, basındaki Bilkent konsey başkanının haberi bunun yanında çok sönük kalır bence Smile

Ziyaretçi

jaguarı olan varmı?

Ziyaretçi

herşeyimiz tam dı bi vale hizmetimiz eksitti okulda o da oldu vayybe büyük hizmet artık bütün ögrenciler daha mesut vale hizmetinide okuldan bir ögrenci versin tam girişimci ruhumuz yansısın bari...

Oleg
Oleg kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bu uygulama senenin başından beri varda Joseph buraya konuyu açana kadar kimse bunu tartışmadı. Bence artık herkes eksik gördüğü şeyleri buraya yazmalı ki bizde bunu tartışalım..

Vale hizmetine gelince..Açıkçası bana çok saçma bir uygulama geliyor

emrah
emrah kullanıcısının resmi
Gönderiler:

vale hizmetiymiş... yok bide iceri girerken ayaklarını sıcak suyla yıkasınlar

EE
EE kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Arkadaslar bu "tongue-in-cheek" uygulama iki yildir var. Okuldaki otopark sorunu gundeme getirildiginde, hocalara maksimum park yeri saglayabilmek icin okulun araclarini arkaya cekmeye karar vermistik. Yandaki park yerlerini de kapali zarf usulu satiyoruz. Gelen gelirlerin tamami ihtiyac bursu fonuna yatiyor. Kapali zarf ile gelecek teklifleri yukseltebilmek icin bir tane "premium" park yeri uydurduk. Adina da "rektorun park yeri" dedik. Aslinda boyle birsey hic olmadi--ilk gunden beri burada olanlar bilir. Bu uyduruk uygulama basladiktan sonra girise en yakin yeri daha genis boyadik. En yuksek teklifi yapana burayi verecegiz dedik. Ve hatta valet servisi de saglayacagiz dedik (sofor varsa da dedik). Ama simdiye kadar benim bildigim bu valet servisi isi hic uygulanmadi. Ama bu "ozel" park yeri sayesinde burs fonuna biraz daha fazla para getiriyoruz. Bu arada biz bu isi hocalar icin dusunmustuk ama sagolsun ogrencilerimiz butun park yerlerini aldilar. Demek ki bazi ogrencilerimizde araba da var, para da. Smile

Ama maalesef bu ulkede boyle basit seylere takilan cok insan var. Jaguardan sonra valet parking haberlerini gazetelerden okumak istemeyiz. Bu gunden itibaren bu cok ozel servisi iptal ediyoruz. Kahverengi/gri yasamak varken renklere ne ihtiyac var!