Biraz önce bu maili aldım okuldan.
Nasıl bir uygulamadır anlam veremedim. Bu okulda kaç kişinin hususi arabası olduğu malum, bir elin parmakları kadar. En yüksek teklifi verene bir de vale hizmeti verilecekmiş. Kardeşim burası lüks otel değil ki vale hizmeti veriyosun, tamam teşvik için Rektör makamını verirsin anladık da, arabası olmayan onca öğrenci dışarda otururken,onların gözü önünde başka bi öğrenciyi karşılayıp arabasını park eden şoför hizmeti de nedir? Böyle bir uygulamaya kesinlikle karşı çıkıyorum, hiç şık bulmuyorum..
Sevgili OzU Öğrencileri,
Kampus Otopark: Kapasite: 15, Doluluk: 7 (üniversite araçları + 2 misafir), Kalan Kapasite: 8
Kalan kapasiteyi dağıtım yöntemi: E-mail ile teklif alınacak, en yüksek aylık ücreti teklif eden 8 kişi Şubat 2011 – Haziran 2011 arasında kullanma hakkını kazanacak. Toplanan paralar BURS FONUMUZA aktarılacak.
En yüksek teklifi veren Rektör Bey’in yerine vale hizmeti (eğer o anda uygun şoför arkadaşımız var ise) ile park edecek. Diger 7 yer, en yüksek 8 teklif arasındaki en düşük ücret kullanılarak dağıtılacak. (Minimum teklif 100TL )
Kampusta park etmek isteyenlerin 27 Ocak Perşembe saat 15:00e kadar Şubat 2011 - Haziran 2011 dönemi için önerdikleri aylık ücreti (Tamer.Yilmaz@ozyegin.edu.tr ) adresine e-mail ile yollamalarını rica ediyoruz.

çok saçma!