Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

okulda internetin kısıtlı olması

6 posts / 0 new
Son gönderi
demfaruk
demfaruk kullanıcısının resmi
Gönderiler:
okulda internetin kısıtlı olması

Okulda internet bir çok açıdan, saçma sapan sebeplerle kısıtlanmış olması sorunsalı. İlk olarak hız 100 ile sınırlı ki evde internete girerim daha iyi dedirtiyor insana. Onun dışında rapid gibi paylaşım siteleri de kapatılmıştır ki evde torrent açık hahaha gülmek geliyor içimden. Kınıyoruz!!!

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

çeşitli güvenlik gerekçeleri bahane edilerek, internetin sadece database leri kullanmak için icat edildiğini düşünüyorlar sanırım..ayrıca benim her türlü özelimi bilmeleri kadar da saçma bir uygulama olamaz, bir yerde terörist eylem yapacak değiliz heralde..bu uygulamayla herkesi potansiyel suçlu olarak görüyorlar..

YK.

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Aklıma Tobb ETÜ'deki yıllarımı getiren uygulama. Evet, orada da öyleydi ama kendilerine göre haklıydılar. Yaklaşık 1.000 kişinin internete girmesi tüm torrent sitelerinden, rapidshare'den ve bilimum sitelerden dosya indirme etkisi yapıyormuş. Haklılardı ve en sonunda Türk Telekom ile kapışıp özel hat çektirmişlerdi. Ve mutlu son, sınırsız kullanım. Darısı ÖzÜ'nün başına.

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

en iyisi.engelleme olmaması gerek.indiren indirsin takılsın

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ilk başlarda böyle bir sorun yoktu ve bazı arkadaşlar deli gibi film indiriyordu..o aralar internet çok yavaşlıyodu, bunu da istemeyiz herhalde. Bu arada telif hakları konusu da önemli bir sorun. Eğer eser sahibi şikayetçi olursa bizim değil, okulun başı belaya girer, okul bu riski alamaz doğal olarak..

YK.

oldboy
oldboy kullanıcısının resmi
Gönderiler:

İndirmeye benimde karşı olmama rağmen kendi kişisel bilgisayarlarımızı okulda kullanmamızı engelleyen ve benim tüm kişisel bilgilerimin açık seçik ortada olmasına neden olan internet sistemini ben de kınıyorum!

Mevlana beni görse, sen gelme derdi...