Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Site Yönetimi

22 posts / 0 new
Son gönderi
eMReD
eMReD kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Site Yönetimi

Henüz gözülük haricinde hiçbir üyesini bilmediğim kurum,kuruluş veya yapılanma (!) haydi hepbirlikte Site Yöneticilerimizi tanıyalım..

* her forumda vardır, Site Yönetimi adlı bir panel ve bazı kişiler belli alanlarda görevler almışlardır. Biz de tanıyabilir miyiz ?

mrdlgc

Khalen
Khalen kullanıcısının resmi
Gönderiler:

.

justice's lost, justice's raped, justice's gone...

kürşat
kürşat kullanıcısının resmi
Gönderiler:

.

Cureshot

ismet
ismet kullanıcısının resmi
Gönderiler:

.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

sitedeki adminlerden biri benim..

YK.

eMReD
Gönderiler:

neden bütün yorumlar önceden normalken şuan sadece ''.'' ?

mrdlgc

Ali Altuntaş
Ali Altuntaş kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Herhalde millet konuyu kolay takip edebilmek için " Mesajım bulunsun " yerine " . " koyuyor. Mantıklı gibi..

yasin
yasin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bu "." lar ne anlam ifade ediyor çözemedim?

geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..

ismet
ismet kullanıcısının resmi
Gönderiler:

arkadaslar mesajım bulunsun diye . koymak ne demek yapmayın ben kaç kere boş yorum yaptım?gerekli her türlü yorumu konuyu açan yaptığıdan bende konunun dikkat çekmesi için . koydum.

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bende adminim sitede ve bir çoğunuz da biliyorsunuz zaten. Bu "." meselesi de ilginç. Eylem mi var yönetime karşı diye düşünmeden edemedim..

Ali Altuntaş
Ali Altuntaş kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ismet yazmış:
arkadaslar mesajım bulunsun diye . koymak ne demek yapmayın ben kaç kere boş yorum yaptım?gerekli her türlü yorumu konuyu açan yaptığıdan bende konunun dikkat çekmesi için . koydum.

İsmet'cim, eskiler forumlarda eğer bir konu kendi ilgisini de çekti ise, " mesela sende merak ediyorsan kim olduklarını bu site yöneticilerinin " mesaj attığı konularda uyarı geldiği için tekrar forumda konuyu aramaktansa " Mesajım bulunsun " diye mesaj atar ve o şekilde takip eder konuyu. Mesela bizim HESABIM kısmında gördüğümüz gibi. Belki sen ve diğer arkadaşlarda " Mesajım bulunsun " yerine " . " koymuştur dedim. Tüm olay bu Smile

Senin için yazdım İsmet'çim, yoksa uğraşmazdım bu kadar Smile

eMReD
Gönderiler:

konumuzun sapmaması gerektiğini düşündüren, Yöneticilerin kimler olduğunu ve vasıflarını öğrenmek adına sitede belki Yöneticileri ve görevlerini tanıtan bir bölüm açılması gerektiğini önermemi sağlayan başlık. sadece bir fikir kim ne düşünür bilmem ..

mrdlgc

MaSteR
Gönderiler:

GözÜLÜK- öğrenci (1.85 boylarında,kumral)
MaSteR- öğrenci (1.80 boylarında, esmer)
Joseph- öğrenci (1.75 boylarında,esmer)

Öğrencilikten başka vasıfımız yok. Yeterli mi acaba? Başka bilmek istediğiniz bir şey varsa yazın. Cevap vermekten memnuniyet duyarım...

eMReD
Gönderiler:

Esmer, Kumral ? evet, verdiğin bu cevap gerçekten bundan sonra başka hiçbir soru sormayacağıma emin olman gerektiği kadar yeterli.. teşekkür ederim. Wink

mrdlgc

MaSteR
Gönderiler:

Rica ederim kardeşim... Merak ettiğim şey yöneticiler hakkında ne bilmek istediğin. Daha açık sorarsan daha açık cevap alabilirsin Wink

eMReD
Gönderiler:

en azından bunu merak ettiğini söyleyip,keşke benim sorumu dalgaya almasaydın. evet ten renklerini çok merak ediyordum, öğrendim başka sorum yok kardeşim . Wink

mrdlgc

MaSteR
Gönderiler:

Sana yemin ederim dalgaya almadığım konusunda. En ufak bir alay yok benim yazdıklarımda. Sen öyle diyince aklıma ilk gelivereni yazdım oraya. Eğer öyle düşündürdüysem seni çok özür dilerim. Sanal konuşmanın sıkıntıları işte. Eğer dalga yaparsam ben mutlaka bir ifade koyarım öyle olduğunun anlaşılması için....

eMReD
Gönderiler:

Anladım, açıklaman beni rahatlattı. gerçekten genel olarak merak edilen bir konu olduğu için sormuştum, sen de sıkkın bir edayla dalga geçtin sandım. ben de özür dilerim. klavyeden konuşmanın sıkıntı olduğuna katıldım şuan ...

mrdlgc

Khalen
Gönderiler:

"." koymamın nedeni; önceden bir şeyler yazıp daha sonra içime sinmeyip silmek istememden kaynaklanıyor. Fakat entrynin nereden silineceğini bulamadığım için nokta koymak zorunda kaldım. Böyle bir fonksiyon kullanışlı olur sanırsam; entry silmek varsa da birisi bana gösterirse memnun olurum. Smile

Kendi noktamda herhangi bir isyan kokusu yok, olduğu zaman noktalarla değil, ünlem işaretleriyle açık bir şekilde dile getiririm diye düşünüyorum Smile Telaşa mahal yok.

Emre arkadaşın sorduğu soru bence de çok önemli bir soru. Yusuf'un admin olduğunu ondan duydum, Master'ın olduğunu yeni öğrendim. Gözülük'ü ise zaten biliyordum kendi adıma. Ama bunların çok önceden öğrencilere söylenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. "Kim/niye seçti sizi?" gibi sorulara hiç girmeyeceğim, doğaldır çünkü site yeni kuruldu vs. gönüllü olanlar girmiştir diye düşünüyorum.

Yanlız bu yasaklama konusuyla ilgili kararın Gözülük tarafından tek başına alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum, yanlışım varsa tabi ki düzeltin. Sitenin yürütülmesiyle ilgili sıkıntılar var gibi de duruyor. Karar alma mekanizmasının da yöneticilerin değil de öğrencilerde olması gerektiğini savunuyorum. Neden olarak da portalın, özel bir portal olmamasını, Özyeğin Üniversitesi portalı olduğunu görüyorum. Uzun lafın kısası, bana göre her bir öğrencinin, karar alma konusunda eşit hakka sahip olması lazımdır Smile

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Khalen yazmış:
Yanlız bu yasaklama konusuyla ilgili kararın Gözülük tarafından tek başına alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum, yanlışım varsa tabi ki düzeltin. Sitenin yürütülmesiyle ilgili sıkıntılar var gibi de duruyor. Karar alma mekanizmasının da yöneticilerin değil de öğrencilerde olması gerektiğini savunuyorum. Neden olarak da portalın, özel bir portal olmamasını, Özyeğin Üniversitesi portalı olduğunu görüyorum. Uzun lafın kısası, bana göre her bir öğrencinin, karar alma konusunda eşit hakka sahip olması lazımdır Smile

Anket ortada, herkes tek oy hakkına sahip, sonuçları hep beraber göreceğiz.

pdrm
pdrm kullanıcısının resmi
Gönderiler:

MaSteR yazmış:

Öğrencilikten başka vasıfımız yok. Yeterli mi acaba? Başka bilmek istediğiniz bir şey varsa yazın. Cevap vermekten memnuniyet duyarım...

şimdi çözdüm gerçekten pazartesi direkt olarak tanışıyorum hepinizle:D ten renginden tanımamız gereken bir yönetim var ortada sanırım:D benm merak ettiğim gözülük kim?master ve joseph i fotolardan tanıyabiliyoruz ama gözülük şuan için bir gizem portalda:D

içimde şefini kaybetmiş bir orkestra hüznü var, dışımda Charlie Chaplin gülüşü...

Khalen
Gönderiler:

Umarım; tek kişinin bir karar almasından ziyade, bu oy hakkı hep böyle devam eder.