Portalın açılmasından bu yana birçok kişi çeşitli haksızlıklara uğradı. İlk zamanlarda bunu sitenin yeni kurulmasına veya Admin/moderatörlerin deneyimsizliğine verip, uğradığımız haksızlıkları görmemezlikten geldik. Fakat şu anda öyle bir duruma geldi ki portal, belirli bir grup insanın, yazarların yazılarını istedikleri şekilde değiştirebildiği, kimsenin de bunu denetleyemediği bir yer oldu.
- İnsanların yorumlarının moderatörler tarafından keyfi bir şekilde düzenlemesi veya silmesi,
- “Sözlükte siyaset konuşulsun mu konuşulmasın mı?” diye anket yapılmasına rağmen ki evet oyları öndeydi, anketin sonuçlarının hiçbir zaman açıklanmaması, bugün de tamamen keyfi bir kararla siyaset konuşulmasının yasaklanması,
- Moderatör alımının yapılacağının duyurulmasına ve çeşitli arkadaşların aday olduğunu Yusuf’a mesaj atarak bildirmesine rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadığı ve yeni seçilenin veya seçilenlerin ne şekilde moderatör olduğunun bilinmemesi,
- Hala portalda kimlerin görevlerinin ne olduğunun kullanıcılara açık bir şekilde bildirilmemesi,
- Sitenin kuruluşundan itibaren tarafını net bir şekilde belli eden tavrından,
- Okul öğrencilerini ortak bir paydada buluşturamamasından dolayı,
portalı süresiz bir şekilde takip etmeyeceğimizi ve yazı yazmayacağımızı bildiririz.
Khalen
Sercan
Merth
Sercan
Hmpfs
Uğuray
Eren Gültekin
Tge
Buyldrm
Erdy
His
yasin
k.s.v.a.
ebe beyin
mert anıl
emreışık

Bu portalın ortak bir paydada buluşabilmesi için elimden geleni yaptım, her türlü iyi niyetimi de sundum ancak beni anlamamakta israr eden arkadaşlar oldu..sanırım derdimi de kimseye anlatamıyorum..bu saatten sonra ne yapsam bazılarının fikri de değişmeyecek..kararlarınıza saygı duyuyorum arkadaşlar..
Khalen
Sercan
Merth
Sercan
Hmpfs
Uğuray
Eren Gültekin
Tge
Buyldrm..
hepinize portala katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum..
YK.