Portal için tüm yaratıcılığını ortaya koyan öğrenci modelidir. Bir yandan yatağını hazırlarken diğer yandan sözlüğe giri girmektedir. Böyle insanlar sayesinde portal çok güzel yerlere gelecektir 
Manşet
00:44 de başlık açan öğrenci modeli
bence en aktif üye sıralamasına adını yazdrmaya çalışan bi öörenci modeli...
bence sÖZÜlük ün gelişimi için varını yoğunu ortaya koyan, sözlük formatında başlıklar açan öğrenci modelidir...
uykusu gelmemiş ve o saatte ne yapsam ne yapsam die düşündükten sonra hadi bari şuraya iki cümle bişiler yaziim dien öğrenci..
yapacak başka işi olmayan, bakın gecenin köründe bile aktifim diye övünebilen kişi.. ayrıca Yusuf'un tespiti mükemmel:)
zombi ya da yarasamsı öğrenci modelidir 
işim gücüm yok.dur ben bi konu açıyım muabbet olsun diyen canlı...
Faruk 'un ta kendisidir:) azmini kırmayalım arkadaşım bakalım unutmazsam bi gece ben de sabaha karşı açacam bi başlık:D:D:D
bunu açıklamana gerek olduğunu düşünmüyorum, başlığı açan gözüküyor zaten 
insanları gece ders çalışmaya motive eden ama bir türlü motive olamayıp internet alemine dalan öğrenci modeli 
bnim pek anormallik göremediğim öğrenci modeli... yani adı üstünde öğrenci abi, hadi gündüz 12 de açsa neyse.. geceler bizimdir:)
online öğrencidir kendileri şu anda.
Faruk'a tek demek istediğim eğer ek$i hesabın yoksa benimkini verebilirim kardeşim
))
gecenin korunde ne manyaklık yapsam diye dusunup daha sonra bisi bulamayıp farklılık yapmayı dusunen ogrenci modeli..
bu başlığı 02:04 olarak değiştirmek istiyorum aslında 
walla açık söyliyim ben bi tane gündüz başlığı açmamışımdır burada ve en erkeni 00.44 ten geçtir sorun nedir???
))
o sıralar aynı anda en fazla 2 kişi online olurdu uğuraycım 
gece nette dolaşırken ozyegin.org' a gözü çarpan öğrenci modeli. bir hevesle üye olduktan sonra ilk işi konu açmaktır. aaa sanki bu benim 
arkadaş o değil de, 02:13 yaptım, yok mu arttıran. 
03.07:D

ekşi sözlükte yazar olmak en büyük hayali olan, ama mümkün olmadığı için Sözülükte kendisini göstermeye çalışan öğrenci modeli..
))
YK.