Hüsnü Özyeğin hediyeler dağıtıyormuş.. Herkesin tahminlerini bekliyorum 
Bence okulun kupalarından dağıtacak...
Manşet
Hüsnü Özyeğin'den hediyeler
araba?
veya hisse senedi
Araba galerisi olacakmış
Benimki somon rengi. Yarin giyerim.
Bende gidip aldım hediyemi. Medium giyiyorum normalde ama sadece XL kaldı dediler... Ben de alıp XL bir arkadaşıma hediye ettim 
Ayrıca hediyelerin içindeki "bu ürün iade edilemez veya değiştirilemez" kartları bana bir garip geldi 
Ayrıca hediyelerin içindeki "bu ürün iade edilemez veya değiştirilemez" kartları bana bir garip geldi 
Niye garip geldi ki Naci
Satılmayan ürünler gönderilmiş bana göre. Ama bu hediyedir, düşünmek bile yeter diyor ve teşekkür ediyoruz
benim de öyle, sona kaldığım için dona kaldım, X-L beden bir kazak düştü, cüsseli bir arkadaşıma hediye ettim..ürünün nerden geldiği, nasıl geldiği benim için hiç önemli değil, mesele bu inceliği göstermiş olması..yarın Allah kısmet eder de iyi yerlere gelirsem buna benzer bir jest yapıcam öğrencilere 

Ben de sona kaldim, bana da L bir yelek dustu. Ama rengi cok guzel. Gorenler mercan, nar cicegi, ve pembe seklinde tanimladilar. Beni aciyormus.
31 Aralik gunu giydim. Mesaj: 2011 pespembe olacak.

Ben de sona kaldim, bana da L bir yelek dustu. Ama rengi cok guzel. Gorenler mercan, nar cicegi, ve pembe seklinde tanimladilar. Beni aciyormus.
31 Aralik gunu giydim. Mesaj: 2011 pespembe olacak.
bu adamı seviyom be
)
Ben de Bahar hocaya bıraktım alım işini. O da bana Pembe renkli bir gömlek almış. Severim pembeyi...
Nice güzel yıllara hepimize...
Kutsal
Ben ilk gidenlerden oldum da ne oldu:) şansıma hiç sevmediğim ama şekli itibariyle güzel bir bisiklet yakalı kazak çıktı ama sapsarı:D Bilen bilir. Hüsnü Özyeğin hazırlıkların üniversiteye giriş dersinde konuşma yaptığı ve Ali Naciyle tavla oynadığı gün üstünde olan sarımsı--- orange kazağın aynısı:)
Bisiklet yaka gri ve gayet güzel bir kazak düştü payıma lakin son gidenlerden olduğum için XL benimki de. =)
Babama verdim ben de, teşekkürler Hüsnü Bey, Amca, Baba? =)

Bence okulun kupalarından dağıtacak...
Benim merak ettiğim herkese mi acaba?