Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Hüsnü Özyeğin'den hediyeler

14 posts / 0 new
Son gönderi
UtkU
UtkU kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Hüsnü Özyeğin'den hediyeler

Hüsnü Özyeğin hediyeler dağıtıyormuş.. Herkesin tahminlerini bekliyorum Smile
Bence okulun kupalarından dağıtacak...

U.ÖNCÜ

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

UtkU yazmış:
Hüsnü Özyeğin hediyeler dağıtıyormuş.. Herkesin tahminlerini bekliyorum Smile
Bence okulun kupalarından dağıtacak...

Benim merak ettiğim herkese mi acaba?

Ziyaretçi

araba?

Ziyaretçi

veya hisse senedi

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Ziyaretçi yazmış:
araba?

Araba galerisi olacakmış Smile

Ziyaretçi

Benimki somon rengi. Yarin giyerim.

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bende gidip aldım hediyemi. Medium giyiyorum normalde ama sadece XL kaldı dediler... Ben de alıp XL bir arkadaşıma hediye ettim Smile

Ayrıca hediyelerin içindeki "bu ürün iade edilemez veya değiştirilemez" kartları bana bir garip geldi Smile

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

MaSteR yazmış:
Bende gidip aldım hediyemi. Medium giyiyorum normalde ama sadece XL kaldı dediler... Ben de alıp XL bir arkadaşıma ediye ettim Smile

Ayrıca hediyelerin içindeki "bu ürün iade edilemez veya değiştirilemez" kartları bana bir garip geldi Smile

Niye garip geldi ki Naci Smile Satılmayan ürünler gönderilmiş bana göre. Ama bu hediyedir, düşünmek bile yeter diyor ve teşekkür ediyoruz Smile

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

benim de öyle, sona kaldığım için dona kaldım, X-L beden bir kazak düştü, cüsseli bir arkadaşıma hediye ettim..ürünün nerden geldiği, nasıl geldiği benim için hiç önemli değil, mesele bu inceliği göstermiş olması..yarın Allah kısmet eder de iyi yerlere gelirsem buna benzer bir jest yapıcam öğrencilere Smile

YK.

EE
EE kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Joseph yazmış:
benim de öyle, sona kaldığım için dona kaldım, X-L beden bir kazak düştü, cüsseli bir arkadaşıma hediye ettim..ürünün nerden geldiği, nasıl geldiği benim için hiç önemli değil, mesele bu inceliği göstermiş olması..yarın Allah kısmet eder de iyi yerlere gelirsem buna benzer bir jest yapıcam öğrencilere Smile

Ben de sona kaldim, bana da L bir yelek dustu. Ama rengi cok guzel. Gorenler mercan, nar cicegi, ve pembe seklinde tanimladilar. Beni aciyormus. Smile 31 Aralik gunu giydim. Mesaj: 2011 pespembe olacak.

Ziyaretçi

EE yazmış:
Joseph yazmış:

Ben de sona kaldim, bana da L bir yelek dustu. Ama rengi cok guzel. Gorenler mercan, nar cicegi, ve pembe seklinde tanimladilar. Beni aciyormus. Smile 31 Aralik gunu giydim. Mesaj: 2011 pespembe olacak.

bu adamı seviyom be Smile)

Ziyaretçi

Ben de Bahar hocaya bıraktım alım işini. O da bana Pembe renkli bir gömlek almış. Severim pembeyi...
Nice güzel yıllara hepimize...
Kutsal

volkan
volkan kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Ben ilk gidenlerden oldum da ne oldu:) şansıma hiç sevmediğim ama şekli itibariyle güzel bir bisiklet yakalı kazak çıktı ama sapsarı:D Bilen bilir. Hüsnü Özyeğin hazırlıkların üniversiteye giriş dersinde konuşma yaptığı ve Ali Naciyle tavla oynadığı gün üstünde olan sarımsı--- orange kazağın aynısı:)Smile

TEŞEKKÜRLER
Volkan YILDIRIM

Führer
Führer kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bisiklet yaka gri ve gayet güzel bir kazak düştü payıma lakin son gidenlerden olduğum için XL benimki de. =)
Babama verdim ben de, teşekkürler Hüsnü Bey, Amca, Baba? =)