Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

KYK'ya Belge Teslim Süresi Uzatıldı

7 posts / 0 new
Son gönderi
Oleg
Oleg kullanıcısının resmi
Gönderiler:
KYK'ya Belge Teslim Süresi Uzatıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 2010-2011 öğretim döneminde kredi ve burs senetlerini zamanında tanzim ve tasdik ettiremeyen öğrenciler için ek süre tanıdı.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre 2010-2011 eğitim öğretim döneminde kredi ve burs senetlerini zamanında tanzim ve tasdik ettiremeyen öğrencilere ek süre verildiği kaydedildi. Ek sürenin 3-14 Ocak 2011(14 Ocak dahil)tarihlerini kapsadığı belirtilen açıklamada "Taahhüt senetlerini noterde tanzim ve tasdik ettirerek Kuruma teslim etmeleri halinde öğrencilerin burs veya öğrenim kredileri 27 Ocak 2011 tarihinde ödenecektir" denildi.(ANKA)

Kaynak: Milliyet

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

bu süre 10 ocak 2011 de verilmesi gereken burs veya kredilerin 27 ocakta verilmesine mi neden oldu yani?

Ziyaretçi

evet biri bişey söylesin yarın alıyor muyuz yoksa 27 ocağı mı beklicez ?

Ziyaretçi

27 malesef.

Ziyaretçi

yaa olmaz böyle şey yaa benm günahım ne o zaman tam zamanında gittim hallettim işimi!!!

Ziyaretçi

olmaz böyle şey yaa!!!

Ziyaretçi

hayır bence eger 3-14 ocak aralıgında yapılırsa 27 ocakta alabılrsın ama 1.etapta yaptrmıssan o isleri 10 ocakta alabiliyorsun.Bi acaklamada yapmamişlar bu durum için yani parayı vermemek için nelr yapıyorlar ya