Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

AKP'ye İçiyoruz Grubunun Keklenmesi...

5 posts / 0 new
Son gönderi
Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
AKP'ye İçiyoruz Grubunun Keklenmesi...

Tam ibretlik bir olay.Daha neye sınırlama geldiğini bilmeden,tamamen kulaktan dolma bilgilerle sırf yasa tasarısının içerisinde ''İÇKİ'' geçiyor diye içeriği okumaya gerek duymadan ve işin ilginç yanı da eğitimli insanların böyle bir olayda yem olması içler acısı bir durumdur.Herşeye balıklama dalmak böyle olsa gerek...

http://www.milliyet.com.tr/-akp-ye-iciyoruz-grubuna-sok/yasam/sondakika/...

Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Oyunu kuran Ak Partili, "Ülkemde 130 bin içme meraklısı insan olduğunu bilmek üzücü. Rahatsızlığımızdan dolayı çok memnunum. Bu etkinlik hacklenmedi, bilerek yapılan bir oyundu. Kimileriniz çaktı kimileriniz çakmadı ama çok güldüm" diye dalga geçti.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bu arada grup sayfasında çok ilginç matraklar dönmüş..kecklenmeden önce tabi Smile

- O gün evlilik yıldönümüm zaten. Hem bize hem onlara çifter çifter içeriz.
- Bir buna içmedik. Buna da içelim.
- 29'unu neden bekliyoruz ki?
- Asıl 13'ünde içeceğiz zevkle.
- İçkiye vereceğiniz parayı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayın.
- Yetmez ama şerefe.
- Alkol kullanmıyorum ama içenlerin yanındayım. Çünkü yasakların karşısındayım.
- Sahil kesimi olarak geleceğim, anamı da alıp gideceğim.
- Biz başladık, siz yetişin.
- Alkol içmeyin, üzüm yiyin.

YK.

Ziyaretçi
Ziyaretçi kullanıcısının resmi

Hiç unutmuyorum 7 yaşındayım, yeni bir ortama giriyorum, yeni arkadaşlarla tanışıyorum. Adın ne diye soruyorlar Hilmi diyorum. Oysa adım Hilmi değil, ama Hilmi diyorum. Sonra herkes beni Hilmi diye çağırmaya başlıyor. Ben nasıl gülüyorum içimden ahahaaha herkese Hilmi dedim ama adım Hilmi değil diye. Daha çok kişi soruyor, ben hala Hilmi diyorum. Hilmi aşağı, Hilmi yukarı. Nasıl eğleniyorum, öleceğim gülmekten. Kandırdım ya herkesi, çok akıllıydım. Eskiler ne güzeldi, çocukluğum. Onu hatırlattı bana.

Yayınlanır mı bu bilinmez ama yazayım dedim Smile

Sercan
Sercan kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Her ne kadar bu gruba katılmasam da bu durum bizler için ilk olmuyor. Daha birkaç yıl evvel biz kaç kişiyiz diye sokaklara dökülmedik mi ve bunun ardından da saygıdeğer kanalımız belli kişilere satılıp yandaş medya haline getirilmedi mi Smile Yine bizler, meydanlarda boy gösterenler olarak, keklenmemiş miydik zaten Smile Ne için uğraşmıştık? hem de kaç milyonduk Smile Şimdi ise 130bincikten bahsediyoruz

zstone