Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

ÖzÜFest2010

8 posts / 0 new
Son gönderi
nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:
ÖzÜFest2010

konu açıldı mı emin değilim, biraz baktığımda konusu yoktu..

Demir Demirkan konseri güzeldi fakat seyirci katılı vasattı, kimse coşmadı ne bileyim hani şenlik havasından çok bi belediyenin aile yaz konserine benzer bişiy oldu, herşeye rağmen eğlendim, herkese teşekkürler..

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ben baya eğlendim.insanın eğlenmek istemesi lazım ilk önce tabi=)
emeği geçen herkeze teşekkürler

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

ozgebhr
ozgebhr kullanıcısının resmi
Gönderiler:

çok eğlendm çok yoruldum 14 saatm kalamşta geçti bunun yanında çok canım yandı Laughing out loud ama herşey mükemmldi herşeye değerrr

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Suat'a biraz ayıp oldu ama onun dışında güzeldi. emeklerinize sağlık Party

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

boreas
boreas kullanıcısının resmi
Gönderiler:

@nomoreifonlys zaten belediye aile yaz konseri türevi bişeydi. ilk sene için çok iyi isimlerdi, her ne kadar çok büyük çapta olmasa da önemli bi organizasyondu ve altından başarıyla kalkıldı bence. herkesi de kutluyorum burdan. ama tek bi sorum var benim organizasyon ekibine. sahnede, neredeyse yarısı bir ışıklandırma aletiyle kapatılmış logomuz dışında başka bi yerde hiç özyeğin ismini göremedim ben? hadi reklam falan zaten yapılmadı da, bari orda bikaç yerde ismimiz yazsaydı.

Sıtkı
Sıtkı kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Katılan herkese ben de çok teşekkür ederim... Sahnede üniversite logosunu çok fazla kullanmamamızın nedeni üniversitenin abartıyı sevmemesi ve tanıtım stratejisi. Kampüsümüze kavuşunca çok daha farklı bir şenlik yapabileceğimizden emin olabilirsiniz. Bu sene başlangıcımızı yaptık, fena da olmadığı kanısındayım... Geliştirmek isteyen arkadaşları gelecek sene sahneye davet ediyorum =))

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Sıtkı yazmış:
Geliştirmek isteyen arkadaşları gelecek sene sahneye davet ediyorum =))

valla ben bir ara düşündüm kendimi sahneye atmayı. baya bildiğin çılgınca şarkı söyleyebilirdim Party bkz. party time! Party

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

boreas
boreas kullanıcısının resmi
Gönderiler:

valla ben de teklifimi yapmıştım sahneye çıkalım diye de bi cevap gelmedi.. Stare