Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

üniversite basketbol takımımızın ilk resmi galibiyet alması

21 posts / 0 new
Son gönderi
His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:
üniversite basketbol takımımızın ilk resmi galibiyet alması

Tebrikler beyler!

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

uğuray
uğuray kullanıcısının resmi
Gönderiler:

skor 52-59 ayrıca. Bu sene iyi bir ivme yakaladı takımımız önce hazırlık maçlarında güzel seri yakaladık, ve okul tarihinin ilk resmi maçındada hava harp okulu'nu yenmeyi başardık. Hepimizin eline sağlık diyorum ve arkadaşlarımızıda maçlarımıza bekliyoruz hani...

Unutmadan söyleyeyim:
Salı günü yani bugün arel'le,
çarşamba doğuş'la,
perşembe galatasaray'la,
cuma günüde istanbul ticaret üniversitesi maçlarıyla programımız devam edecektir...

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believed they are free

gökçe
gökçe kullanıcısının resmi
Gönderiler:

tebrik ettim=))

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

tebrikler!!

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Resmi olmayan galibiyetinin olup olmadığını düşündüğüm olay.

Beni ilkokul basketbol turnuvalarına götüren, 12 yıl önce 23'e 4 yenildiğimiz maçı hatırlatan güzel olay.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

uzun zaman aradan sonra böle bi galibiyeti aldığınızı duymak çok güzel, devamı gelir inşallah..

YK.

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bugün ikincisinide aldık... ÖzÜ 74-68 Arel

Oleg
Oleg kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Hava Harp'ı yenince şampiyon olacağımızı düşünmekteydim.. Sanırım adım adım yaklaşıyoruz

uğuray
Gönderiler:

Bugün en zor rakip olan (bana göre tabi) arelide devirdik. Ama şampiyonluk kesin değil 5 gün üstüste bir maç programımız war ve ne olacağı hiç belli olmaz... Hazırlık maçlarındada güzel galibiyetler almıştık zaten...(bu lafım gözülüke) Laughing out loud

Şimdi çarşamba yani bugün doğuşla maçımız war dualarınız eksik olmasın...

nilufer
nilufer kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ooo tebrikler beyler:D

coldboy
coldboy kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Şu an itibariyle önümdeki TVde GSnin yediği golü izlemekteyim. Dualarımı onlardan çekip size yönlendirmeye karar verdim Smile Bravo arkadaşlar devamını bekliyoruz.

Bir de naçizane tavsiyem, böyle maçların yerlerini ve zamanını ozyegin.org da yayınlarsanız veya bir şekilde okulda duyurursanız taraftar toplayabilirsiniz. Mesela şahsen ben Caferağa'daki maçlarınızda sizi yalnız bırakmam en azından Smile

Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır...

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

İlk resmi mağlubiyetide bugün aldık:(

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

evet bugn küçük bi yenilgi aldık ama olsun çabuk toparlicaklardır. moral bozmak yok!

- You Bastards!

esra
esra kullanıcısının resmi
Gönderiler:

en azından okulumuzdaki erkeklerin bi basket takımı var Smile .. devam diyorum;keyfini çıkarın.

eslalim

Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Darısı Futbol takımımızın başına...

uğuray
Gönderiler:

maçın skoru 65-68 ilk resmi mağlubiyeti doğuş'a karşı aldık. Olsun ama buda nazarımız olsun. Perşembe günkü Galatasaray maçı 16:00'da Yıldız Teknik üniversitesi Davutpaşa kampüsü Spor salonunda gelmek isteyen destekçilerimiz takım servisiyle gelebilir.Servis saat 14:00'te kalkıyor... Özellikle taraftar bekliyorum çünkü takımdakilerin kendilerine tezahürat yapmasından dolayı herkesin (özellikle benim) sesi patlamış durumda...

uğuray
Gönderiler:

ÖzÜ: 56- Galatasaray: 39. 4'te 3 yaparak gruptan çıkmayı garantiledik. Bugün az sayı attık ama savunmamız iyiydi skordanda anlaşılacağı üzere... Yarın ki ticaret maçı formalite olmasına rağmen büyük önem taşıyor çünkü aldığımız puanlar bir sonraki gruba yansıyor ve önümüzdeki grup bir nevi daha zor ve daha oturmuş rakipler. Ayrıca bugünkü maç bayağı renkli geçti, tribündeki ve benchteki arkadaslarımız sürekli takıma destek verdiler. Özellikle benim sesim artık çıkmıyor arkadaş.

Bir önemli nokta daha: Güney Afrika milli futbol takımının maçlar için çıkardığı rakip takımın sinirini alt üst eden vuvuzela şovdan sonra dünyamız yeni bir sinir bozucu tezahürat daha kazandı...

Evet açıklıyorum: Özyeğin Üniversitesi Maymun Şov... Zafer ve arkadaşları çıkardıkları maymun sesleriyle Galatasaray Üniversitesi basketbol takımını adeta alt üst etti... Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Laughing out loud

esra
esra kullanıcısının resmi
Gönderiler:

39 sayı mı? Tongue ... takımımızı tebrik ediyorum bu arada.

eslalim

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

evt ben de o trbnlerdeydim. özyeğinden giden tek kız olmanın gururunu yaşadım. maymun ve ıslık sesleriyle karşı takımın moralini bozduk. onu bunu geçelim de takım mükemmeldi. bu kdr iyi oynadıklarını düşünmemştm açıkçası ta ki izleyene kdr. savunmaları çok iyiydi. karşı takımı geçirmediler. bildiğiniz gs denilen takımımsılarla dalgalarını geçtiler. hepsiyle gurur duyuyorum. tebrikler mutluluklar başarılar..

- You Bastards!

fethisercanaydin
fethisercanaydin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Üniversitemizin 2. senesinde iyi bir takım olma yolunda çok önemli adımlar atıyoruz. Emeği geçen bütün takım arkadaşlarıma oynayan oynamayan saha da olan ya da olmayan herkese, olmamızın gereken yere adım adım ilerliyoruz. Bunun sadece güzel bir başlangıç olduğunu ilerleyen senelerde daha iyi noktalara geleceğimizden şüphem yok eyv takım KAYA VAR =) 1 - 4

Kaptan

Why am I trying to give, when no one gives me a try?

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bekle bizi Lig!