Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

İbrahim Üzülmez

15 posts / 0 new
Son gönderi
yasin
yasin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
İbrahim Üzülmez

10 Mart 1974 doğumlu emektar sol bek, futbol hayatına Kocaelispor'da başladı.Gaziantepspor'da iyice kendini gösterdikten sonra 2000-2001 sezonu başında Beşiktaş'a transfer oldu.İlk yılında Barcelona'ya karşı aldığımız 3-0'lık galibiyetteki performansıyla adından çok sözettiren futbolcu, 10 yıldır Beşiktaş'ın formasını terletiyor.
Burdan doğum günün kutlu olsun diyorum Smile İstanbul Büyükşehir Belediye galibiyeti anlamlı bir galibiyet oldu kaptana.

geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..

yasin
Gönderiler:

ayrıca Beşiktaş taraftarlarınca "Deli" ibrahim olarak çağrılır.

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Ne içiyosun diye sorduklarında şalgam diyen, galatasaraylı olmama rağmen sevdiğim oyuncu...

yasin
Gönderiler:

bana beşiktaş'ın son 10 yıl içinde o formayı hakeden kaç kişi var deseler, cevabımın içinde olucak futbolcu.
diğerleri:ilhan mansız,nouma..

burak
burak kullanıcısının resmi
Gönderiler:

türkiye'de solu bırakmayan 2 isimden biri... bkz:Deniz Baykal Tongue ayrıca kendisi roberto carlos'dan daha iyi olduğunu iddia etmektedir...

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bir gün arabasına spreyle kroyum ama para bende yazıldığı söylenen futbolcu.
Hırs, azim konusunda kesinlikle carlos'tan iyi olan oyuncu.

yasin
Gönderiler:

bahsedildiği üzere, hiç de kroyum ama para bende triplerinde olmayan, kodomanlıkla,godoşlukla uzaktan yakından olmayan, özel hayatı oldukça mütevazı bir futbolcu..
yeri gelir takım arkadaşlarına kendi prim verir galibiyet için..

ahmettuslu
ahmettuslu kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bir de Kocaeli'nin gayri menkul zenginlerinden, en fazla vergi verenler listesinde en öndeydi yanlış hatırlamıyorsam. Delidir melidir ama iyidir...

Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Top Sürerken ve çalım yaparken kafasını bir kaldırabilse Dünyanın en sol beki olur hakikaten ama çok azimli ve hırslıdır gerçekten:)

yasin
Gönderiler:

kafasını kaldırabılse Beşiktaş'ta değil Real Madrid'de olacak futbolcu.gerçi geçti zamanı..orta açmayı 35 yaşında öğrendi, belki de kafasını kaldırması da 36'ya kısmet olur Smile

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Delidir, Deli gibi koşar Smile

10.03.2010 da oynana Beşiktaş-İBBne maçında doğum günü kutlanmıştır, güzel maç olmuştur..tebrik edilesi .Duyduğuma göre ileriye dönükte bolca gayrimenkul satınalmaktaymış, deli meli ama adam işini biliyor.

"Doğru söyle ibrahim ne içtin dün akşam"..çArşının yaran tezahüratlarından Smile

pdrm
pdrm kullanıcısının resmi
Gönderiler:

'baston denilen sağ ayağımlada asist yaptımya artık beni roberto carlosla bile karşılaştırmayın' açıklamasıyla çok güldüren ama beşiktaşımızın nadide oyuncularından olan kafasını kaldırması konusundada bir türlü kaldırmayıp beni deli eden, aşk ile şevk ile top süren, sahanın bittiğini korner çizgisini burnunun dibinde görünce anlayabilen sol bek oyuncusudur. severiz sayarız beşiktaşlılar olarak deli ibrahim seviyoru seni:)Smile

içimde şefini kaybetmiş bir orkestra hüznü var, dışımda Charlie Chaplin gülüşü...

Işın
Işın kullanıcısının resmi
Gönderiler:

hmmm adı gayet hoşş (:

emreışık
emreışık kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Deniz Baykal'ı da gönderdiler tek solcu İBO kaldı Tongue

All I know is that I know nothing.

yasin
Gönderiler:

"doğru söyle ibram ne içtin dün akşam "olmalı.