Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

18 nisan 2010 fenerbahçe - beşiktaş maçı

11 posts / 0 new
Son gönderi
yasin
yasin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
18 nisan 2010 fenerbahçe - beşiktaş maçı

.

geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..

yasin
Gönderiler:

17 nisan 2005 fenerbahçe-beşiktaş maçı (3-4)' na çok benzer bir tarihte oynanmasının üstüne, bu iki maç arasındaki tek benzerlik bu değildir.
17 nisan 2005'te KKTC'de cumhurbaşkanlığı seçimi yapılıyordu. ne tesadüftür ki, 18 nisan 2010'da da KKTC cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Smile

yasin
Gönderiler:

aynı zamanda kadıköy şükrü saraçoğlu stadyumu'nda oynanacak maçın kale arkası fiyatı 44 liradır.

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Beşiktaş alsa ne de güzel olur dediğim maç

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

beşiktaşın alması gereken maç...

Adem
Adem kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Fenerbahçenin zorlanmadan alacağını umduğum maç Smile

emreışık
emreışık kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bjk fenerbahçeden puan alamazsa galatasarayın umudunun tükeneceği maç.

All I know is that I know nothing.

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Beşiktaş'ın işi zordur, sakatları vardır ciddi anlamda fakat bu takım Beşiktaşsa isterse 10 kişi çıksın yine de yenmesi hemde ezmesi olaslık dailindedir ( bkz. 3-4 istanbul hatırası ) ayrıca Sergen Yalçın'ında meşhur bir sözünü de yazmadan geçemiyeceğim..

"Fb ile rekabetimiz bitmiştir, alex inönüde kaleye geçer fener bizi 10 kişi yenerse o zaman tekrar başlar" Smile

iyi oynayan kazansın, bu maç hakemlerin konuşulduğu bi maçtan öte şampiyonu belirleyen bir maç olur inşallah zira bOrsaspor şampiyon olmasın..

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

adminden ve arkadaşlardan özür, bir an bu başlığın varlığını görmedim konu açtım, kusura bakmayın..

tarihe "kazı"nan bir derbidir, türk futbolunun geleceğinin küçük bir resmidir...

Maçın düdüğü zaten maça günler kala konuşuluyordu, neden? çünkü bu maçın katledeceği belliydi de ondan, ama KÖÇEK iyi oynadı tebrik etmek lazım,

Nefretime nefret ekleyen Emre, Lugano ve bilimum bu akşamdaki faciada rol alan insancıklar nefretimsiniz..

Çok iyi oynamadık, pozisyon kısırlğımız var bu kadroyla bu kadar abi mücadele ettik ama bu kadar mı bizden korkuyorsunuz bu kadar mı eziksiniz?

delikanlı gibi mücadele edin yoksa tarih tekerrür edecek diye mi korktunuz ( bkz. 3-4 hatırası)

maç tahminim doğru çıktı, yenilecektik ve 9 kişi maçı bitirecektik daha doğrusu bitirilecektik..

saygılar..

Not: başlığa "derbi" yazmadım, çünkü iki mahallenin maçından farkı yoktu..

boreas
boreas kullanıcısının resmi
Gönderiler:

derbi aynı şehrin iki takımı arasında oynanan maça deniyor, o yüzden ister mahalle ister semt ister köy olsun aynı şehirdense derbi maçı denir. Big smile

slnbykn
slnbykn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

veeeeeeee fenerbahce yine yener tuysuz kartalı Smile
sampiyon ol fenerbahce Smile