Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Kasımpaşa'nın Fenerbahçeyi 3-1 yenmesi

13 posts / 0 new
Son gönderi
GözüLÜK
GözüLÜK kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Kasımpaşa'nın Fenerbahçeyi 3-1 yenmesi

28 kasım 2009'da kasımpaşa'nın maçın 50. saniyesinde gol atarak 90 dakikanın sonunda mutlu sona ulaşması ile milyon dolarlık takımın hezimetidir. Smile

Gökçe.
Gökçe. kullanıcısının resmi
Gönderiler:

fenerbahçenin bu oyununa kasımpaşa tarihi bi fark atabilirdi. 3-1 den çok daha fazlasıydı bu maç.

MERT
MERT kullanıcısının resmi
Gönderiler:

paşanın tokadı

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

beklediğim sonnuçtur:)

uğuray
uğuray kullanıcısının resmi
Gönderiler:

iddaa'dada zaten 0-2'nin çok tatlı bi oranı olan ama mallık edip yazmadığım maçtır. Neymiş efenim cimbom puan kaybetti, Fener fırsatı kaçırmayıp yaklaşan Bursa ve BJK'yle olan puan farkını önde tutarmış...Aslında bu sinirim kendime 6 senedir nerdeyse tüm haftalarda aynı sonuçları almalarını hesaba katmayan ben gittim Udinese-Livorno maçına oynadım. Sonuç ne oldu yattı tabi kupon. Sadece kupon yatsa gene iyi Beşiktaş'ın olası galibiyetiyle işler iyice karışacak. Haftaya Süper Lig'de maç oynanmaz olacak. 9 maçtan 4'ünü oynamak benim gibi garanti kuponcu için cesur yüreklik olur. Diğer takımlarda zaten kestiremezsin durumu hele Eskişehir düşüşe geçip, Trabzon teknik direktörsüzken ve Kayseri'dede Makakula'nın performansı şayet insansa düşeceği için Türk Ligi haftaya sakat...Teşekkürler Kasımpaşa ve Yılmaz Vural...Sayenizde extreler içinde boğulup, bankaların kucağına düşebilirim artık Smile))

İmza: Batık Kuponcu

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believed they are free

mandos
mandos kullanıcısının resmi
Gönderiler:

2-3 gol oynayp baya yuksek bi miktar kaybettigim mactır

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Volkanın kasımpaşaya hediye ettiği maçtır:) sağolsun... uğurayın tüm iddaa hayatını yazmasına nedn olan maçtırda ayrıca:)

uğuray
uğuray kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Seninde tek maçtan böyle tatlı bi kuponun yatsa sinirinden çatlardın...
Evlat acısı gibi koydu walla Smile))

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believed they are free

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Volkanın takımına ihanetten öte sırtından bıçakladığı maçtır

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

iddia dahil tüm şans oyunlarına karşı olduğum için bir çok kişinin üzülürken benim sevindiğim maçtır:)

nilufer
nilufer kullanıcısının resmi
Gönderiler:

galatasarayın bursaya yenilmesi gibi doğal olan bi maçtır.. ve evde babamla bana kriz geçirten maçtır.. bide babam maç izlemek için eve misafir çağırdı. sanki kesin alcakmışız maçı gibi.. ve onlarada resil olduğumuz maçtır.. teşekkürler volkan..

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

GS'nin bursaya yenilmesinden sonra eywaah fener gene farkı açıcak demiştim.ama yanıldım.yanılmak bazen güzel şey.

bu arada yapma volkan 5-0:)

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

maç sonu Yılmaz Vural'ın "Fener syircisiyle büyükmüş" diyerek fenerbahçeye laf sokma girişiminde bulunarak fenerlilerin tepkisini çekmiştir.Yılmaz Vural gereksiz bir çıkış yapmıştır, fener büyük bir kulüptür.Ve herkes haddini bilmelidir.bunu üç büyüklerden birinin taraftarı olarak söylüuorum bu ciddiye alınmaması gereken bi durumdur.Genelde küçük takımların büyük takımlara çamur atarak yapmaya çalıştığı prestij kazanma çabası bkz: Bursaspor'un Beşiktaş düşmanlığı.Neyse olayı çok uzatmayayaım Volkanın performansının dib yaptığı, fenerin fena şekilde yara aldığı bi maçtır zira karlı çıkan BJK dir.