Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Beşiktaş taraftarı

52 posts / 0 new
Son gönderi
yasin
yasin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Beşiktaş taraftarı

takımına en baglı, hem kotu hem ıyı gununde destegını esırgemeyen, hıc bır zaman futbolcusunu dovmemıs, yenık durumdayken bıle 90 dakıka takımı adına bagırabılen taraftar.

geceler zehir..geceler kara..uçasım gelir,kanadım yara..

ozgee
ozgee kullanıcısının resmi
Gönderiler:

sonradan katıldıgım ve bundan cok memnun oldugum topluluk
sevinmek için sevmedik biz... Smile

yasin
Gönderiler:

(bkz. beşiktAŞK)

MaSteR
MaSteR kullanıcısının resmi
Gönderiler:

en çok alkol tüketen, ot içen, hap atan taraftar topluluğu... kafaları sürekli güzel ve yazdıkları marşları buna borçlu olduklarını düşünüyorum:)

yasin
Gönderiler:

alkol tuketmesının, ot veya benzerı seyler ıcmesının ne tezahuratlarında ne de saygınlıgında bırsey degıstırmeyecegı topluluk Wink ayrıca turkıye'nın en buyuk taraftar grubu, dunyanın da sayılı taraftar gruplarından oldugu bır cok otorıte tarafından kabul edılen taraftar toplulugu.. Wink

robertowen
robertowen kullanıcısının resmi
Gönderiler:

sadece galipken takım iyi oynarken degil destege ihtiyac duydugunda da bunu asla esirgemeyen taraftalar olur kendileri.kim ne derse desin besiktas türkiyenin en kaliteli taraftar topluluğuna sahip takımdır.istisnalar mutlaka var ama genel olarak bu böyle.takımı,futbolcuları,yönetimi bi sekilde elestirilebilir fakat taraftarı bir numaradır..

MaSteR
Gönderiler:

hamile bir kadını denize attıkları söylenen, birbirini bilet kavgasında kesen, bursasporla boyuna kavga eden, taraftar klubü...

yasin
Gönderiler:

aynı zamanda devrımcı pankartlara,bestelere,vb seylere sahıp taraftar grubu.ancak bu taraftar kımseye ıdeolojısınden dolayı bı ayrım yapmaz stadda komunıstı fasıstı sosyalıstı lıberalı hepsı omuz omuzadır.bu konuda da bı tezahurat yazasım geldı Smile :

GUNDOGDU!hep uyandık stadlara dayandık (X2)
BESIKTAS'ın ugruna da bayraklara dolandık (X2)

semtımız,erkek semtı asık eder herkesı (X2)
uzerınden eksılmesın bayragımın golgesı (X2)

ıste bız,kotu gunde hep OMUZ OMUZAYIZ (X2)
ovunmek gıbı olmasın bız KARAKARTALLIYIZ(X2)

yasin
Gönderiler:

aynı zamanda bursasporla olan kavga dısında hakkında yazılanlar provakatorlerın ısıdır, onlar BESIKTASLI olma serefıne erısememıstır onların ıcınde BESIKTASK yoktur.

robertowen
Gönderiler:

en sinirli ama en sabırlı, en yaratıcı, en vefalı, en tutarlı taraftardır. hiçbir zaman kendi oyuncusuna zarar vermemiştir. otomobilinden indirip hiç dövmemiştir. kendini beşiktaşlı hissettiği için onur duyar, gurur duyar. göstermelik alkış tutmaz oyuncusuna. beşiktaş taraftarı olmak anlatılacak türden değildir yaşanabilir sadece.

yasin
Gönderiler:

ayrıca BEŞIKTAŞ lı olunmaz BEŞIKTAŞ lı dogulur. Beşiktaşlı'yız bız BEŞİKTAŞLI anlayamaz kımse bu askı Smile

burak
burak kullanıcısının resmi
Gönderiler:

naci'ye , istisnalar kaideyi bozmaz ona bakarsan derbi maçta sahayı su şişesiyle donatıp kendi takımına 50 milyon euro zarar ettiren taraftalarıda düşünmek lazım (bkz. galatasaray) bir de takımı 2 maç kaybetse staddaki koltukları söken taraftar (bkz. fenerbahçe) kim ne dersin beşiktaş taftatarı türkiyenin en iyi , dünyanın önde gelen taraftarlarındandır bize yıllardır şampiyon olamıyosunuz dien ancak taraftalığımıza söylenecek laf olmamasına rağmen taş atmaktan geri durmayan arkadaşları kınıyorum Smile son olarak 132 desibeli de unutmamak lazım (Y)

yasin
Gönderiler:

ayrıca bu taraftarın takımlarına baglılıgı sportıf veya kısısel basarıya endekslı degıldır anlatılamaz onların sevdaları severler ıste sadece severler delıcesıne ölesıye. anlatılmayan yasanan hıslere sahıp taraftar...

MaSteR
Gönderiler:

bence en kanaatkar tarftardır. 10 senede 1 şampiyon olup onunla diğer 10 sene idare edebiliyorlar:)

yasin
Gönderiler:

Süper Lig'in başladıgı tarıhı dusunursek (1957) 2009 yılına kadar yanı 52 yılda 13 sampıyonluk 10 yılda bır sampıyonluga degıl tamı tamına 4 yılda bır sampıyonluga denk gelır.

yasin
Gönderiler:

ayrıca sOZUluk ınsanların gelıp dogru bılgıyı alması gerektıgını dusundugum platformdur.(yanı burda gerceklerden bahsedılmelı fıkrımce) haaa bı sey demıyorum bboyle 10 yılda bır geyıklerıne gırılebılır beraber guler eglenırız hatta gocunmam ama boyle atısmaları gercek hayatta ya da forumda yapmalıyız bence Wink

robertowen
Gönderiler:

aynen öyleyiz sizin uefa kupasıyla kanaat etmeniz gibi . muhtemelen aynı degerde olmadıklarını savunacaksın ama biz zaten on sene önce sampiyon olduk diye övünmüyoruz hala.besiktas taraftarının sosyal durusu da kıyaslanamaz ligdeki diger takımlarla bu hic konu edilmiyo.diyarbakır macında iki takım futbolcularını cagırıp türkiye diye bagırmak,ırkcılıga karsıyız besiktaslıyız demek sanırsam daha kıymetli. siz basarılı olun biz erdemli..

yasin
Gönderiler:

bkz. 2007 yılında besıktas trabzon macında rakıp takımın oyuncusu barış memiş'in haksız yere kırmızı kart gormesınden sonra "eyyamcı hakem" dıye bagırması
bkz. carsı kuresel ısınmaya karsı
bkz. carsı huseyın uzmeze karsı ...

MaSteR
Gönderiler:

öz eleştiride yapmı gereken taraftar...

yasin
Gönderiler:

aynı zamanda kendı ozelestırısını yapabılmıs ve bu ozelestırıden sonra taraftar grubumuz takımın onune gectı dıyebılıp grubu kapatma kararı bıle alabılen taraftar grubuna sahıptır. (bkz. çArşı)

haa sonra tekrar gerı geldı dıyebılırsınız ama gerı gelmesının hıkayesı bambaska onu carsı dıye bı baslık acıp tartısabılırız.sonuc olarak ozelestrı yapabılen taraftarlardır bu taraftarlar.

k.s.v.a.
k.s.v.a. kullanıcısının resmi
Gönderiler:

hani zorunlu eğitim yıllarında pazar gunleri içinde bi sıkıntı olur ya, ertesi gun okula gidecek olmanın sıkıntısı, 90 dakikalıgına o sıkıntıyı bile unutan taraftardır beşiktaş taraftarı..(kendimden biliyorum) ve işte öyle bir takımdır beşiktaş takımı...

k.s.v.a.
k.s.v.a. kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ayrıca portalda ilk entrymi girmeme vesile olmuştur her gecen gun baska anlamlar kazamaktadır yani Cool

slnbykn
slnbykn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

kuzenlerimin bni beşiktaşlı yapmaya çalışmaları sonucuu.......
cwp:höyyt fenerliim uleyn Smile

yasin
Gönderiler:

(bkz. bır gun herkes besıktaslı olmasın, bırakın o SEREF bızde kalsın) Wink

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

en baba taraftardır. kimse de inkar edemez. takımının yanında en çok bulunan taraftardır. helal olsundur. GS stadına çok yakın oturduğum için ali naciye katılamicam ne yazık ki çnkü gördüğüm kadarıyla hapı da otu da alkolü de en çok GS taraftarı tüketmektedir, üstüne de rahatsızlık vermektedirler. ayrıca FB'nin taraftarı gibi de çoğunluğu tikky can bayan taraftarı oluşturmamaktadır, DİŞİ KARTALları vardır. tekrardan helal olsundur. en büyüğü BEŞİKTAŞ'tır. (bkz. alkış)

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

MaSteR
Gönderiler:

ben gs taraftarının temiz aile çocuğu olduğunu savunmuyorum zaten ama bir gün maçtan önce bir geç sen Dolmabahçe'den Kabataş'a doğru diyorum:)

HzL
HzL kullanıcısının resmi
Gönderiler:

geçtim zaten ama bi gün maç günü mecidiyeköyden de geçtim. ikisini oranla demekteyim kiiiiii Beşiktaş başbaşka

+ Oh my God! They killed Kenny!
- You Bastards!

mrgkhnshn
mrgkhnshn kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Dünyaca tanınan, besteleri Seka işçileri tarafından bile kullanılan ve diğer takımlarca çakmaları yapılan taraftar gurubu. Sırf taraftarın coşkusuna ortak olabilmek için bile gidilebilir İnönü'ye.

MaSteR
Gönderiler:

bugün Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen takımın taraftarı. Allah sabır versin dediğim taraftar...

yasin
Gönderiler:

tekrar belırtıyorum takımlarının sportıf basarısıyla takımlarına olan baglılıkları arasında hıc bır ılıskı bulunmayan taraftar.

His
His kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Taraftar grupları arasında en aktif olanıdır.Taktire şayan çalışmaları vardır.Önemli günleri asla kaçırmazlar.Hemen pankart,afiş yaparlar...Desibel rekoru kırmışlardır.

Hedef ak yüzü görmek aynada. . .

Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.

kürşat
kürşat kullanıcısının resmi
Gönderiler:

galatasaraylı olarak gittiğim gördüğüm stattır. açıktan izlediğim için o bağlılığı pek göremedim bkz 90+2' de yenilen golden olsa gerek...
yinede kapalıyla 3-4 dakikalık müthiş coşku takdir edilesi... taraftarıyla takımı arasında ters orantı olması muhtemel:D

Cureshot

yasin
Gönderiler:

bkz.kartal gol gol gol

batuhan
batuhan kullanıcısının resmi
Gönderiler:

sen benim her gece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı BEŞİKTAŞIM... kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde BEŞİKTAŞ sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile...

kayakaytal
kayakaytal kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Kasımpaşa maçında kutuyu boşaltmış olan topluluk. (Kutu kapalının yani çarşının kalbidir ve normalde orası her maç mutlaka tıka basa doludur). Sanırım bu eylem, yönetime ve tüpçüye bir tepki olarak yapıldı.

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Beşiktaş halkın takımıdır.Beşiktaş sokaktır.Beşiktaş emektir, isyandır, muhalif olmaktır.Benim Beşiktaşlılığım budur.Budur.

Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş.

nomoreifonlys
Gönderiler:

132 db ses rekorunu kırmış taraftardır.En tanınmış ve etkin grubu "çArşı" dır."A" Anarşiyi ifade eder.www.forzabesiktas.com resmi sitesidir.

coldboy
coldboy kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Sağlam taraftardır, son yıllarda biraz yozlaşmıştır ama gene de etkileyicidir... Bi GS li olarak dost bildiğim taraftar çeşididir Smile

Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır...

burak
Gönderiler:

"A" nın aslında anarşiyi simgelemediği ve içinde bulunmaktan gurur duyduğum taraftar...

yasin
Gönderiler:

"Beşiktaş taraftarı"'ndakı "a"'ların hic biri anarşiyi simgelemez, beşiktaş'ın taraftar grubu çArşı'daki "A" anarşiyi simgeler.(bkz. her şeye karşı olmak)

burak
Gönderiler:

Bizzat alen cnn deki oradaydım prog. daki ÇARŞI belgesilinde logodaki "A" nın anarşiyi değil ateşi aşkı nitelediğini ama yanlış anlaşıldığını söyledi. O yüzden anarşiyi simgelemiyo deöiştim...

buyldrm
buyldrm kullanıcısının resmi
Gönderiler:

ALEYAIZ ile Steven arasında, Ayhan Abi ile Hüsnü Özyeğin arasında, annemle Gökhan arasında bir yerlerde bi karaktere sahip, acayip bir taraftar grubu. Ki annem bu taraftar grubunu "en pis taraftar grubu" olarak tanımlamaktadır. "Pis" kavramını ona sorun, ben bilmiyorum...

nomoreifonlys
Gönderiler:

Pis seviyolar da ondan Smile

batuhan
batuhan kullanıcısının resmi
Gönderiler:

bir çok taraftar grubunun marşlarını çaldığı büyük saygın BEŞİKTAŞ taraftarları her zaman olduğu gibi TÜRKİYE'de ve dünyaca tanınan şanlı takım...

MaSteR
Gönderiler:

Aylarca "demirören yeter" diye bağırıp çağırıp isyan eden, 2 transferle herşeyi unutan taraftardır...

yasin
Gönderiler:

" "demıroren yeter" dedıkten sonra 2 transferle herseyı unuttu" dıye suclanan taraftarlar.

ha ama soyle bısey de var, bahsı gecen durum olsa bıle (kı besıktas taraftarı demırorenın bu kulupten goturduklerını hıc bı zaman unutmadı-unutmaz) besiktas taraftarı dısında kımseyı ılgılendırmez.

MaSteR
Gönderiler:

Bugün metrobüs ve sivil araçlara taş ve bira şişesi fırlatan yaratıklar... Bu taratarlıksa dağdakilere de taraftar diyebiliriz...

nomoreifonlys
Gönderiler:

MaSteR yazmış:
Bugün metrobüs ve sivil araçlara taş ve bira şişesi fırlatan yaratıklar... Bu taratarlıksa dağdakilere de taraftar diyebiliriz...

Belki kamu malına zarar vermesi hoş kaçmamaış olabilir ama bu dağdakilerle aynı anlama getirilmesini gerektirmez, bu çok ama çok yanlış bir yorumdur, bu konuda kınıyorum sizi.

çArşı her yerde, herkes akıllı olsun...

Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Ayasofya'daki ay yıldızı ve minareleri indirip Haç taktıran PAOK taraftarlarını destekleyen BJK'lilere ne Nomoreifonlys?
Not: GS'liyim...

MaSteR
Gönderiler:

Ben tüm taraftarlara demedim lafım yanlış anlaşılmasın. Ben kamu malına ve sivil halka zarar verenlere dedim. Çünkü baktığımız zaman kamu malına genelde zarar verenler bahsettiğim varlıklar!

nomoreifonlys
Gönderiler:

biraz daha değişik düşünelim o zaman , ayasofya cami değil bir müzedir ve esasında bir kilisedir de, fetihden sonra camileştirilmiştir! tabi içinde ki değerler korunarak hoşgörü içinde. ikinci olarak, paok Beşiktaştan göç ettirilen yunanlılar tarafından kurulmuş bir kulüptür yani eski osmanlılar, istanbullular, istanbulun yerlileri.

bir not daha ekliyeyim, paok tribünlerinde sürekli türk bayrağı açılır, ayrıca çokca defa basket maçlarında türk takımlarını desteklemişlerdir, öyle ki diğer taraftarların saldırısından korumak için türk takımının kaldığı otelin önünde sabahlamışlardır.

Ayrıca, ben 8-0 yenilmişim akabinde liverpool forması ve tshirtü giyenlere ne demeli? ne oldu onlar o zaman çok mu vatanseverdiler?

bitmedi..fenerliler koskoca Beşiktaşın amblemindeki Türk bayrağının yerine yunanistanın bayrağını koyarak en büyük dangalaklığı yapmışlardır, bu faşistlik değildir de nedir peki?

İlgili fotoğrafı da en kısa sürede paylaşacağım

Son olarak bu tarz tribün olaylarında gaza gelip içi boş milliyetçilik yapmaya gerek yoktur, kamu malına zarar vermek tabi ki tasvip edilemez bende onları yapanlara çok kızıyorum herşeyin ayarı vardır tabi ki ama olayları çok yönlü değerlendirmek gerek.