fatih terim tarafından keşfedilen zamanında geleceğin nihat kahvecisi olarak görülen ancak çok geçmeden ne mal olduğu anlaşılan gs oyuncusu. bir maçta formasının arkasında isminin "sarbi" olarak yazılması da ayrıca dalga konusu olmuştur.
Manşet
sabri sarıoğlu
bu sıralar çok iyi oynayan sağ kanat oyuncusu
bazı insanların sabri sağıroğlu diye bildiği futbolcu
formasına vaktiyle ismi yanlış yazılmış (sarbi) kişidir. türkiyenin dani alvesidir. adı sabrinho olsa barçada oynardı. ayrıca mikrofonu şortuna sıkıştırıp oynadığı kolbastı (!) paha biçilmezdir
"bir insan yontula yontula nasıl futbolcu olur"un en büyük örneği... 6 seneden sora sonunda top oynuyor..
Türkiye yunanistan maçında atmış olduğu deparı aklımdan çıkaramadımm insan... :S
galiba bursaspora ydı orta sahadan alıp bütün bi yarı sahayı deparla geçip aşırtma bi vuruşla attığı gol unutulmaz.
benim bir türlü ısınamadığım bir insandır kendisi. fm'de sürekli kendisini takımdan göndermek isterim ama uğur uçar'ın sakatlığı bir süre beni bundan alıkoyar. daha sonra uğur uçarın takıma monte olması ve serkan kurtuluşun da onun yedeği olabilmesi sebebiyle acilen şutlarım. Ona bol bol para veren takıma da teşekkür ederim (genelde belçika'ya gitti şimdiye kadar).
Bir de sanki adam sanki hiç büyümemiş gibi duruyor, çocukluğu direk gözünüzün önüne gelebilir. Arada burnunu karıştıran, sakar, hafif komik gibi, biraz da yaramaz bi çocuk...
www.bobiler.org da sabri yazdığınızda kopmanıza yardımcı olcak şahsiyet
adına felsefik cümle bile söylenebilir; BKZ. Hayat Sabrinin çektiği şutlara benzer.. sert ve bir o kadar da isabetsiz..
ayrıca kendine attığı çalımda meşhurdur; Gs mden o an utandıım andır.
.
allahın belası, futbolcu bozuntusu futbolcu! Bu adam yüzünden bir dönem GS maçlarını izlemiyodum...
saidou'ya attığı akıl dolu vücut çalımı dillere destandır...
ama maalesef bu adam bu güne kadar sadece 3 şey başarmıştır:
1-almanya-türkiye maçında philip lahm'ı adeta çarşı-pazara göndererek semihe yaptığı asist
2-bordeaux maçında attığı son dakika golü
3- üçüncü yokki 
buna rağmen arada şımararak kaptanlık istemektedir...
.
ne ilginçtir bugünlerde yokluğu hissedilen futbolcu... ne onla ne de onsuz durumu yanii:)

ortalarının şutlarının 10da 9u dışarı çıkacağı daha topa vurmadan belli olan futbolcu
Hedef ak yüzü görmek aynada. . .
Hissettiğin hissiyatı yaşarsan harbisin.