Manşet

Final Sınav Tarihleri

Final Sınav Tarihleri

Lisans programlarının final sınavlarının tarihleri açıklanmıştır. DEVAMINI OKU »

SBSS Başladı

SBSS Başladı

SELI BUDDY SUPPORT SYSTEM ile hazırlık öğrencileri çok daha kolay İngilizce öğrenebilecek DEVAMINI OKU »

Bölüm Temsilciliği

Bölüm Temsilciliği

Yenilenen ozyegin.org ta bölümünüzün temsilcisi olmak ister misiniz? DEVAMINI OKU »

Milli Takım Kadrosu...

4 posts / 0 new
Son gönderi
Arjin
Arjin kullanıcısının resmi
Gönderiler:
Milli Takım Kadrosu...

Selçuk,Aurelio,Halil Altıntop,Hakan Balta,Nihat Kahveci gibi adamlar kadroya çağrılırken; Volkan Şen,Mehmet Topal,Turgay Bahadır gibi formda isimlerin alınmaması adaletli mi sizce? merak ediyorum da bu takımı kim kuruyor? o zaman Fatih Terim'in günahını boşuna almışız desenize.Bu gidişle kimse milli takıma seçilmek için rekabet etmez kendisini göstermek istemez..Ama Volkan Şen ve Mehmet Topal'a özellikle üzüldüm..!

emreışık
emreışık kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Bu futbolcu seçimleri bana fm oyununu hatırlatıyor. Orada da milli takım teknik direktörüyseniz bir milli ekip vardır ve her maç aynı adamlar içinde seçim yaparsınz. Bakıyorum da ne form durumuna bakmak var ne yeni isimler kazandırmak var Hiddink ne yapıyor anlamış değilim.

All I know is that I know nothing.

Joseph
Joseph kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Selçuk orta seviye bir futbolcu bile değil, bir kere doğru iş yapıyorsa on kere yanlış iş yapıyor, Fenerbahçe gibi bir takımda ne işi var onu anlamış değilim, ki sırf bu takımda forma şansı bulduğu için milli takıma çağrılıyor. Nihat desen, kendine hayrı yok, Beşiktaş'ta nasıl süründüğünü görüyoruz. Dediğin gibi geriden gelen yeteneklere yazık oluyor..

YK.

nomoreifonlys
nomoreifonlys kullanıcısının resmi
Gönderiler:

Formda olan isimler sanırım eksik sayılmış, ayrıca Beşiktaşlı sayısına da dikkat lütfen 7 Beşiktaşlı çağırıldı, aa evet formda gs çok formda Smile:) Fatih terim deyince zaten kafam atıyo o konuyla ilgili başka başlıkta yazabilirim..kimseye üzülmeyin ayrıca o fatih terim dene herif egoist davranıp Toromanı almadı, neyse çok kızıyorum bu konuya, hayırlısı olsun kadro ne diyim