Üye Girişi
Haftanın En İyileri
- emreışık (8)
- MaSteR (6)
- Oleg (4)
- EE (4)
- mrgkhnshn (2)
- His (1)
- coldboy (1)
- merth (1)
Yarın(16.02.2010) yapılacak olan yurt toplantısı
- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun
19.00'da Cengiz beyin katılımıyla gerçekleşecek olan konuşmalar topluluğu
Antermanım olmasaydı çok gelmek istiyordum aslında. Umarım sonrasında herkesin memnun kaldığı bir toplantı olur.
bakalım neler olucak?
bugün yurttaki öğrencilerle hemen hemen nelerin konuşulucağı belli olan toplantı:D
bırılerının bizi yurtla tamamen alakasız konularda yurdun dışında yaşadıklarımızla ispiyonlarcasına itin bi tarafına sokarak yönetimdekileri etkileme çabası içinde olmasını istemediğim toplantı.
az sonra başlayacak olan toplantı:D
az önce biten olumlu geçtiğini düşündüğüm toplantı
YOK'te toplantiya cagrilmis oldugum icin katilamadigim toplanti. Cengiz bana bir ozet gececektir mutlak ama sizler de bir konuyu ozellikle vurgulamak isterseniz EE'nin Mekanina beklerim.
zaten okulda oditoryumda kızlı-erkekli ve kantincilerin de katılacağı bir toplantı daha yapılması kararlaştırıldı.ona bekleriz hocam..
açılan başlıklar...
.servis sorunları
.yemek sorunları
.yurdun arka bahçesine yapılacak (hala yapılamayan bkz belediye) olan yeşil alanlar
.etüt ve tv odaları izinleri
.kantin fiyatları
.yurda gelecek yiyecek makineleri
.yurda en son yemek giriş saati
.pisuvar isteği
.otomatik sprey
.yurt temizliği
konuşulan konuların belli başlıları bunalrdı:)
toplantıya katılamadım. somut bir karar alındı mı?
Alınan kararlar;
#1 Toplantıya katılmayanlara 1 haftasonu dışarı çıkmama cezası verilecek...
çıkmak isteyen kim
şaka bir yana yokmu ya elle tutulur bişiler
kimseden ses çıkmıyor.
servis saatleri düzenlendi.
p.tesi 3te ve 4:45 te
salı,çarşamba,perşembe,cuma 2,3 ve 4bucukta servisler kalkacak.serviste 1 kisi olsa bile bu saatte kalkacak.

şimdiden herkesi sağduyuya davet ediyorum. eleştiri ve isteklerimi yaparken, kendimizi karşı tarafın yerine koymayı unutmayalım arkadaşar.